reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A mnie sie kawy inki zachcialo wlasnie teraz....taka z pianka i mlekiem posypana przyprawa do kawy o snaku limonki i imbiru... mniam

Ja kaw wogole nie pijam....

Załączniki

• P_20180320_184705_1_1.jpg
    P_20180320_184705_1_1.jpg
    837,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama
A mnie sie kaey inki zachcialo wlasnie teraz....taka z pianka i mlekiem posypana przyprawado kaey o snaku limonki i imbiru... mniam

Ja kaw wogole nie pijam....
O nie!!!! Przypomniałas mi ! W nd tak mi się chciało Inki, ale sklepy pozamykane i musiałam odpuścić, a teraz znowu mi się chce [emoji12] hehe

nzjdyx8dtnebih09.png

Dziewczyny Ale mnie napieprza dolna część jakby kręgosłupa. Jakby kość ogonowa.
Tak ciągnie jakby.. o co chodzi :-/
Nie, że jakoś super mocno Ale mam wrażenie napięcia

Dziewczyny jak sie zamawia z aliexpres taki samosprzatajacy odkurzacz to placi sie dodatkowo clo ??

Zalezy. Jak kupujesz z wysylka z ue to nie. Ja mam xiomi. Rewelka jest! Nazywamy go Grzes.
A brzuszek mam jakbym byla w 6 miesiacu. Masakra. Probowalam sie dzis dodzwonic do fizjoterpaeutki. Bo boje sie, ze mi sie kiesnie rozeszly

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie.
Piszecie o brzuszkach. U mnie widać...i nie są miłe te komentarze "już widać? "" tak szybko? " i oczywiście milion pytań " a który to miesiąc" to jak będziesz wyglądać w 9" "a może to bliźniaki " [emoji53] dla mnie takie komentarze są brakiem dobrego wychowania.
Nie pomaga w poleprzeniu samopoczucia.
Waga mimo to stoi.
Ja ostatnio strasznie miałam ochotę na kskao, z mlekiem którego nie piłam kilka lat ze względów problemu z laktoza. A teraz nic....tylko przeczytałam, że często potem takie dzieci mają uczulenie na białko mleka, właśnie kakao...[emoji50] i teraz zła jestem na siebie że nie przeczytałam tego za nim sobie pozwoliłam na szklankę dziennie od kilku tygodni.

Wszystkim wizytujacym życzę pięknych widoków i zdrowych Maleństw. [emoji4]
5ba1ae23fcfe4f184f4dabef063f37f8.jpg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj zwymiotowalam... W Liroy Merlin. Serio. Weszłam z córką między regał z kwiatami, poczułam intensywny zapach, chyba lilie to były. Zdążyłam tylko jednorazowke wyciągnąć z torebki. Matko. Masakra. Nie chcę myśleć co by było jakbym tej reklamówki w torebce nie miała. W pierwszej ciąży nie było czegoś takiego... [emoji23]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

U mnie też w ogóle nie widać brzuszka...ale pewnie zdąrzę się jeszcze nanosić [emoji4]. Pomyślnie jak u mnie będą porównywać...skoro moja kuzynka ma termin na początek września, ja początek października a moja bratowa w połowie października [emoji23] masakra jakaś.

nzjdyx8dtnebih09.png

u mnie kuzynka połowa lipca, siostra połowa września i ja połowa października ;)

reklama
Zalezy. Jak kupujesz z wysylka z ue to nie. Ja mam xiomi. Rewelka jest! Nazywamy go Grzes.
A brzuszek mam jakbym byla w 6 miesiacu. Masakra. Probowalam sie dzis dodzwonic do fizjoterpaeutki. Bo boje sie, ze mi sie kiesnie rozeszly

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki midel dokladnie i skad bralas??

Do góry