reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Szalona, czy Twoj brzuch ktory kiedys wrzucalas jak wygladal w 5 tc nadal sie taki utrzymuje? Bo mi wywalilo brzuch, az mnie w rossmanie wywolali z kolejki [emoji85] i nie wiem czy to wzdecia, woda czy juz ciazowy (a to dopiero 7 tydzien [emoji85] )

4c3tskjoppjijysx.png
Ciut wiekszy...widoczny jest... watpliwosci nie ma
.. z kolejek z pierszenstwem juz korzystam...
Ale upominac sie trzeba ..bo sami ludzie nie zauwazaja..w pierwszych ciazach glupio mi bylo..teraz mam to gleboko w du....ie.. grzecznie pytam...i zawsze reakcja..och przepraszam nie zauwazylem..oczywisci prosze bardzo.... itd

reklama
Emol, porownywanie dzieci tez jest irytujace. Moja szwagierka ma corke 10 miesiecy starsza od mojego syna i na kazdym, doslownie kazdym kroku bylo porownywanie, nie wiem co miala na celu, pokazac ze moje dziecko gorsze? Na poczatku sie tym stresowalam, a potem to olalam. W koncu jak odpieluchowalam calkowicie mojego syna, a jej corka nadal spala w pieluchach to sie odgryzlam [emoji16] ale sie wkurzyla [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Mi brzuch powoli zaczyna wywalac, ale szczerze mowiac myslalam,ze to bedzie taka twarda pilka, ale poki co to wyglada jakbym sie zapuscila i jakby mi sie tluszczyk odkladal [emoji5] pewnie moj stary odchowany tluszczy jest po prostu wypychany do przodu przez rosnaca macice[emoji16] poki co waga stoi w miejcu, nic sie nie ruszylo...za 2dni prenatalne, juz nie moge wytrzymac powiem Wam. Ost usg mialam ponad miesiac temu gdzie fasolka byla taka bezksztaltna fasolka, a teraz juz niby paluszki powinna miec...trzymam kciuki za najblizsze wizyty dziewczyny! Chwalcie sie jak bylo[emoji16]

Napisane na m2 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie brzuch bardzo niewielki. W ciągu dnia właściwie niewidoczny,wieczorem trochę się zaokrągla. W czwartek prenatalne a mój stres ogromny. Mam nadzieje, ze wszystko tam w środku ok.

U mnie brzuch bardzo niewielki. W ciągu dnia właściwie niewidoczny,wieczorem trochę się zaokrągla. W czwartek prenatalne a mój stres ogromny. Mam nadzieje, ze wszystko tam w środku ok.
Na pewno jest ok! Musimy byc dobrej mysli[emoji16] w czwartek o 16tez mnie to czeka, mam nadzieje, ze odetchniemy z ulga[emoji5]

Zazdro! Szybciej zobaczysz co tam w brzuchu [emoji5] ja po pracy dopiero ide, obym nic nie odwalila z tego stresu [emoji6]

Ahhh boje sie ale juz nie tak jak wcześniej. Nie wiem, jakos tak spokojniejsza jestem ale niepokoj jest

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
U mnie też w ogóle nie widać brzuszka...ale pewnie zdąrzę się jeszcze nanosić [emoji4]. Pomyślnie jak u mnie będą porównywać...skoro moja kuzynka ma termin na początek września, ja początek października a moja bratowa w połowie października [emoji23] masakra jakaś.

nzjdyx8dtnebih09.png

Do góry