reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny, mam pytanie, bo chyba zgłupiałam, i liczę i liczę i już zwątpiłam [emoji23] wiek ciąży,który wyskakuje na USG to wiek od miesiączki czy od zapłodnienia? Bo mi i tak i tak się nie zgadza i już nie wiem :/ 10 lutego na USG-6t4d. Ostatnia miesiączka 23 grudzień, myślałam że do zapłodnienia doszło 6 stycznia, ale chyba jednak nie, już nie wiem jak to jest :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Oj ja też jestem przerażona nowa sytuacja. Zwłaszcza, że Mąż będzie 100km ode mnie i ciężko mu będzie codziennie być w domu :( a rodzice jeszcze dalej , także zostanę z tym sama i to mnie najbardziej przeraża...A naprawdę chcieliśmy i w sumie nadal chcemy małego szkraba.
Nie wiem co to będzie. Jak moja Mama powtarza: "Przyjdzie czas, będzie rada"

Ja pierwsza ciąże właściwie spędziłam sama bo mąż ciągle w pracy, rodzinę mam całą za granicą. Moja mama przyjechała jak mała miała 2 miesiące. Więc ten początkowy czas też ogarnialam sama. Było ciężko, ale idzie to ogarnąć :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, mam pytanie, bo chyba zgłupiałam, i liczę i liczę i już zwątpiłam [emoji23] wiek ciąży,który wyskakuje na USG to wiek od miesiączki czy od zapłodnienia? Bo mi i tak i tak się nie zgadza i już nie wiem :/ 10 lutego na USG-6t4d. Ostatnia miesiączka 23 grudzień, myślałam że do zapłodnienia doszło 6 stycznia, ale chyba jednak nie, już nie wiem jak to jest :(

Mi też się nie zgadza bo według OM 15 stycznia na wixycie 20 lutego bylam w 5t1d a według wielkości zarodka i jeszcze serduszko było to 5t5d :) nie ma sie ci zastanawiac tylko jsk lekarz mowi ze wszystko dobrze to trzba się cieszyć :D

Witam w sobotnie przedpołudnie. Ja dziś idę na urodziny do siostry to trochę się rozerwie , i może choć na chwilę zapomnę o stresie ciążowym :D

Dareczka ja też miałam problem z wyznaczenie terminu. Ale nie przejmuj się tym. To chyba nie ma aż takiego znaczenia...co? Dwa tygodnie w jedną czy drugą stronę...[emoji4] najważniejsze by Maleństwo było zdrowe.
Ja w swoim przypadku powinnam opuścić ten wontek i się przenieść do wrześniowych mam...Bo termin wyszedł mi na 24.09.[emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dareczka ja też miałam problem z wyznaczenie terminu. Ale nie przejmuj się tym. To chyba nie ma aż takiego znaczenia...co? Dwa tygodnie w jedną czy drugą stronę...[emoji4] najważniejsze by Maleństwo było zdrowe.
Ja w swoim przypadku powinnam opuścić ten wontek i się przenieść do wrześniowych mam...Bo termin wyszedł mi na 24.09.[emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadomo, ale jestem taka, że lubię wiedzieć dokładnie :D ja też jestem na wrześniowych, bo mam 29.09 :)

gannyx8do96u2n59.png

01.03- wizyta
19.03- prenatalne

reklama
Do góry