reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny, mam pytanie, bo chyba zgłupiałam, i liczę i liczę i już zwątpiłam [emoji23] wiek ciąży,który wyskakuje na USG to wiek od miesiączki czy od zapłodnienia? Bo mi i tak i tak się nie zgadza i już nie wiem :/ 10 lutego na USG-6t4d. Ostatnia miesiączka 23 grudzień, myślałam że do zapłodnienia doszło 6 stycznia, ale chyba jednak nie, już nie wiem jak to jest :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Oj ja też jestem przerażona nowa sytuacja. Zwłaszcza, że Mąż będzie 100km ode mnie i ciężko mu będzie codziennie być w domu :( a rodzice jeszcze dalej , także zostanę z tym sama i to mnie najbardziej przeraża...A naprawdę chcieliśmy i w sumie nadal chcemy małego szkraba.
Nie wiem co to będzie. Jak moja Mama powtarza: "Przyjdzie czas, będzie rada"

Ja pierwsza ciąże właściwie spędziłam sama bo mąż ciągle w pracy, rodzinę mam całą za granicą. Moja mama przyjechała jak mała miała 2 miesiące. Więc ten początkowy czas też ogarnialam sama. Było ciężko, ale idzie to ogarnąć :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, mam pytanie, bo chyba zgłupiałam, i liczę i liczę i już zwątpiłam [emoji23] wiek ciąży,który wyskakuje na USG to wiek od miesiączki czy od zapłodnienia? Bo mi i tak i tak się nie zgadza i już nie wiem :/ 10 lutego na USG-6t4d. Ostatnia miesiączka 23 grudzień, myślałam że do zapłodnienia doszło 6 stycznia, ale chyba jednak nie, już nie wiem jak to jest :(

Mi też się nie zgadza bo według OM 15 stycznia na wixycie 20 lutego bylam w 5t1d a według wielkości zarodka i jeszcze serduszko było to 5t5d :) nie ma sie ci zastanawiac tylko jsk lekarz mowi ze wszystko dobrze to trzba się cieszyć :D

Witam w sobotnie przedpołudnie. Ja dziś idę na urodziny do siostry to trochę się rozerwie , i może choć na chwilę zapomnę o stresie ciążowym :D

Dareczka ja też miałam problem z wyznaczenie terminu. Ale nie przejmuj się tym. To chyba nie ma aż takiego znaczenia...co? Dwa tygodnie w jedną czy drugą stronę...[emoji4] najważniejsze by Maleństwo było zdrowe.
Ja w swoim przypadku powinnam opuścić ten wontek i się przenieść do wrześniowych mam...Bo termin wyszedł mi na 24.09.[emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dareczka ja też miałam problem z wyznaczenie terminu. Ale nie przejmuj się tym. To chyba nie ma aż takiego znaczenia...co? Dwa tygodnie w jedną czy drugą stronę...[emoji4] najważniejsze by Maleństwo było zdrowe.
Ja w swoim przypadku powinnam opuścić ten wontek i się przenieść do wrześniowych mam...Bo termin wyszedł mi na 24.09.[emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadomo, ale jestem taka, że lubię wiedzieć dokładnie :D ja też jestem na wrześniowych, bo mam 29.09 :)

gannyx8do96u2n59.png

01.03- wizyta
19.03- prenatalne

reklama
Do góry