reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Trochę mnie przeraża ilość ludzi mimo wszystko ;) bilety poszły w pierwszym dniu sprzedaży. Zastanawiam się jeszcze czy nie napisać do eventim czy jest opcja na zamianę płyty na miejsce siedzące. Ponoć co jakiś czas zdarzają się im pojedyncze zwroty. A sprzedac na własną rękę ciężko bo bilety imienne

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, ktore spodziewaja sie pierwszego dziecka, jestescie trochę przerazone?

Staralam sie rok o dziecko a jak juz zaszłam to sie mega boje, jakis taki niepokoj mam w sobie. I jeszcze szczerze mówiąc nie specjalnie lubie dzieci, ale z drugiej strony bardzo chce założyć "normalna" rodzine. Wszyscy mi mowia ze swoje dziecko to co innego [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jedyne czego się boję to czy będzie zdrowe. Poza tym endorfiny biją ze mnie na milion km.

Trochę mnie przeraża ilość ludzi mimo wszystko ;) bilety poszły w pierwszym dniu sprzedaży. Zastanawiam się jeszcze czy nie napisać do eventim czy jest opcja na zamianę płyty na miejsce siedzące. Ponoć co jakiś czas zdarzają się im pojedyncze zwroty. A sprzedac na własną rękę ciężko bo bilety imienne

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Próbuj pewnie [emoji4][emoji4][emoji4] zawsze warto próbować...tym bardziej, że taki koncert to marzenie. A sprzedać bilet można zawsze...myślę, że z przepisaniem na kogoś innego nie robili by problemu. Mimo wszystko ja bym najpierw próbowała do wakacji z tym miejscem siedzącym. Na pewno się uda!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny :((
Wiecie co o polnicy obudzilam sie wstalam do lazienki..i czulam ze odlatuje i slabne... krzyknelam tylko do męża ktory wstaje za 4h do pracy ze slabo mi...przylecial do mnie i zdazylam powiedziec woda twarz..czulam ze odlatuje.. czulam ze trace przytomnisc..ale nie stracilam bo maz szybko mi nogi do gory wziął..

O matko ja pierwszy raz cos takiego milam
To przez te parowki.. po ktorych caly dzien mi nie dobrze. BYlo.. :(
Zjadlam 2 suche nalesniki dopiero o 18...caly dzien nic... chyba spadl.mi cukier...
Anemie mialam w poprzednuej ciazy..
Masakra... boje sie jutro sama w domu zostac..bo dzieci mi nie pomogą
Szalona...no przykra sytuacja. Ale możliwe, że to jednorazowe było. Może z przyjaciółką spędź tą sobotę...chociaż trochę. Może spacer na powietrzu dobrze by zrobił. Umów się z kimś bliskim że co pół godziny będziesz dawać znać jak się czujesz....byś była spokojniejsza...
Trzymam kciuki by już się nie powtórzyło. [emoji4]

Ja się właśnie objadłam śniadaniem - racuchy z jabłkami, na to dżemik wiśniowy + kakao (którego nie piłam kilka lat, bo źle na mnie wpływa mleko )...ale tak mi się zamarzyło [emoji7] Dobrze mi teraz że ho ho ... [emoji16]

To normalne. Ja do tej pory nie przepadam za cudzymi dziećmi ;) Swoje to zupełnie co innego. Myślałam że będę najgorszą matką świata ale jednak... byłam z dziećmi 4 lata w domu i teraz chcę kolejne :) Bardzo dużo się zmienia w podejściu do ludzi, życia i w psychice po urodzeniu pierwszego dziecka, przeważnie na lepsze :)
Dzięki [emoji8] takich slow mi teraz trzeba. Wiadomo ciesze sie ale jeszcze mi sie to w głowie nie miesci

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry