reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dzisiaj powinno być okej [emoji5] dawaj znać jak się czujesz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

reklama
Dziewczyny, ktore spodziewaja sie pierwszego dziecka, jestescie trochę przerazone?

Staralam sie rok o dziecko a jak juz zaszłam to sie mega boje, jakis taki niepokoj mam w sobie. I jeszcze szczerze mówiąc nie specjalnie lubie dzieci, ale z drugiej strony bardzo chce założyć "normalna" rodzine. Wszyscy mi mowia ze swoje dziecko to co innego [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To normalne. Ja do tej pory nie przepadam za cudzymi dziećmi ;) Swoje to zupełnie co innego. Myślałam że będę najgorszą matką świata ale jednak... byłam z dziećmi 4 lata w domu i teraz chcę kolejne :) Bardzo dużo się zmienia w podejściu do ludzi, życia i w psychice po urodzeniu pierwszego dziecka, przeważnie na lepsze :)

Jestesmy tu i na fb
Wczoraj na fb obstawialysmy płeć
i zobaczymy czy sie nam sprawdzi.. :)

Ale tu tez wszystkie z tego co widze uczestniczą w rozmowach :)
Ja na fb wybiorę się po założeniu karty ciąży. Ty Szalona obstawiasz dziewczynkę? Ja obstawiam u nas chłopca bo wycelowaliśmy centralnie w owulację jak się okazuje. Choć też wolałabym dziewczynkę bo córka jest młodsza i łatwiej byłoby jej się ze swoją płcią dogadać ;) No i po odchowaniu parę lat jednego i drugiego wiem że mi samej łatwiej dogadać się z dziewczyną ;) No ale teraz już pozamiatane, wezmę co dadzą :D

Schudłam ponad kilogram :) Yay :D Od tygodnia jestem na bardzo zbilansowanej zdrowej diecie (dziś już zaliczyłam jajka, tuńczyka, ogórki, rzodkiewki i chleb pełnoziarnisty) i rzeczywiście chudnę. Oby tak dalej :) Czasem zdarzy mi się coś podjeść spoza diety ale w pracy wychodzi mi za długa przerwa między głównym posiłkiem o 13:00 a kolejnym dopiero w domu około 18:00 więc podgryzam warzywa. Szczególnie że jak długo nic nie jem to mnie mdli jak cholera. Mąż się ze mnie śmiał bo dwa dni temu o północy podjadałam z lodówki kapuchę kiszoną ;) Też wam się zdarzają takie hity? Poza parówkami Szalonej, co było naprawdę szalone :D

A ja sobie właśnie uświadomiłam, że mam bilet na Sheerana w Warszawie w sierpniu. I jak ja pójdę z takim brzuchem... Jeszcze na płycie miejsce... [emoji17]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Ja na fb wybiorę się po założeniu karty ciąży. Ty Szalona obstawiasz dziewczynkę? Ja obstawiam u nas chłopca bo wycelowaliśmy centralnie w owulację jak się okazuje. Choć też wolałabym dziewczynkę bo córka jest młodsza i łatwiej byłoby jej się ze swoją płcią dogadać ;) No i po odchowaniu parę lat jednego i drugiego wiem że mi samej łatwiej dogadać się z dziewczyną ;) No ale teraz już pozamiatane, wezmę co dadzą :D

Ja 4 dni przed owu, wiec dziewczynke obstawiam, a jak bedzie chlipak.to bede miala 3 syniw co 2 lata rodzinych, wuec tez kontak beda mieli świetny.. rocznuak juz 3 latka ustawia :)
Ale marza mi sie kucyki i rozowe sukieneczki
Najwazniejsze zeby zdrowe bylo

Schudłam ponad kilogram :) Yay :D Od tygodnia jestem na bardzo zbilansowanej zdrowej diecie (dziś już zaliczyłam jajka, tuńczyka, ogórki, rzodkiewki i chleb pełnoziarnisty) i rzeczywiście chudnę. Oby tak dalej :) Czasem zdarzy mi się coś podjeść spoza diety ale w pracy wychodzi mi za długa przerwa między głównym posiłkiem o 13:00 a kolejnym dopiero w domu około 18:00 więc podgryzam warzywa. Szczególnie że jak długo nic nie jem to mnie mdli jak cholera. Mąż się ze mnie śmiał bo dwa dni temu o północy podjadałam z lodówki kapuchę kiszoną ;) Też wam się zdarzają takie hity? Poza parówkami Szalonej, co było naprawdę szalone :D
Juz nie wspominajcie mi o parowkach :)
Matko co mnie podkusilo... do tej pory choruje przez te parowki4 :(

reklama
Do góry