12.08 plyta z mężem, zrobi za ochroniarza^^ poszukam może ktoś będzie chciał się zamienić, ale koncertu nie odpuszczę^^Też na płytę?? 11 czy 12 sierpnia?
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
reklama
NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja też 12! Które wejście? U mnie brama 4. No i ja sama będę, mąż nie Sheeranowy [emoji14]12.08 plyta z mężem, zrobi za ochroniarza^^ poszukam może ktoś będzie chciał się zamienić, ale koncertu nie odpuszczę^^
pysia1986
U mnie koniec 8 tygodnia. Pierwsze badania krwi i moczu mam za sobą. We wtorek mam lekarza zobaczymy jak dzidziuś się miewa. Dolegliwości ustapily. Mdłości tylko troszkę było gorzej;-( na wagę boję się wchodzić ;-) na szczęście zaparcia mnie jeszcze nie odpadły i na pewno się im nie dam[emoji123][emoji123] . To moja pierwsza ciąża i boję się strasznie i to wszystkiego na dodatek jestem pracoholikiem i myśl że nie będę mogła pracować mnie przeraża. Ale dziś poszalalam i pije kawę ;-) ogólnie nie jest zabroniona ale patrząc na to jaka siekierą co rano piłam to wolę dzidzi tego oszczędzić;-) miłego dnia Wam życzę. Lecę dobrać moja przyjaciółkę z dwójką dzieciaków z lotniska czeka mnie 8 H w samochodzie ale bardzo lubię jeździć ;-) Pewnie się jej wyglądam o ciąży jak ja tylko zobaczę:-)
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Szalona 29
Moderatorka
Moj tez po 12 h w pracy..a rodzina 450km.. to tez tak odleglisc ze raz gora 2 razy w roku sie widzimy... na szczescie przed drugim dzieckiem prace zmienil 8h plus 15min dojazdu..a nie godzina jak wczesniej...Ja pierwsza ciąże właściwie spędziłam sama bo mąż ciągle w pracy, rodzinę mam całą za granicą. Moja mama przyjechała jak mała miała 2 miesiące. Więc ten początkowy czas też ogarnialam sama. Było ciężko, ale idzie to ogarnąć
ola_9090
Jakiś dietetyk układał Ci tą dietę? Ja się właśnie zastanawiałam czy nie powinnam się gdzieś udac do profesjonalisty...bo nie chciałabym dużo przytyć a też przy okazji się dowiedzieć jak często jeść i o ile zwiększac kaloryczność posiłków wraz ze wzrostem ciąży.Schudłam ponad kilogram Yay Od tygodnia jestem na bardzo zbilansowanej zdrowej diecie (dziś już zaliczyłam jajka, tuńczyka, ogórki, rzodkiewki i chleb pełnoziarnisty) i rzeczywiście chudnę. Oby tak dalej Czasem zdarzy mi się coś podjeść spoza diety ale w pracy wychodzi mi za długa przerwa między głównym posiłkiem o 13:00 a kolejnym dopiero w domu około 18:00 więc podgryzam warzywa. Szczególnie że jak długo nic nie jem to mnie mdli jak cholera. Mąż się ze mnie śmiał bo dwa dni temu o północy podjadałam z lodówki kapuchę kiszoną Też wam się zdarzają takie hity? Poza parówkami Szalonej, co było naprawdę szalone
pysia1986
Powiem Wam że jak się jest w ciąży to wszystko się zmienia. Ja zawsze marzyłam o synku teraz jest mi to obojętne oby tylko wszystko było dobrze i serduszko bilo. We wtorek pewnie o prenatalnych się dowiem czegoś więcej bo póki co to zielona jestem a im więcej czytam tym się bardziej stresuje ;-( Na dodatek pieprzowy miesniak na macicy który mi wyszedł spędza mi sen z powiek. ;-(
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
NaturalnaMama i Wirki ale się złożyło [emoji1][emoji1] to przeznaczenie. Super!!!
Pysia fajny dzień się zapowiada.[emoji1] No moje przyjaciółki obie wiedzą. Ja z kawy zrezygnowałam. Wiem, że nie jest zabroniona, ale też nie jest niczym dobrym dla łożyska w tych pierwszych tygodniach więc nie ryzykuje. Choć ostatnio napiłam się pepsi grzanej z imbirem by sobie gardło podleczyć...tam też kofeina jest...no ale musiałam jakoś zabić te bakterie [emoji6].
Wiesz...myślę że jak tylko pojawi się Dzidzia to będziesz znów na pełnym etacie [emoji1]...w swoim żywiole...będzie dobrze.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Pysia fajny dzień się zapowiada.[emoji1] No moje przyjaciółki obie wiedzą. Ja z kawy zrezygnowałam. Wiem, że nie jest zabroniona, ale też nie jest niczym dobrym dla łożyska w tych pierwszych tygodniach więc nie ryzykuje. Choć ostatnio napiłam się pepsi grzanej z imbirem by sobie gardło podleczyć...tam też kofeina jest...no ale musiałam jakoś zabić te bakterie [emoji6].
Wiesz...myślę że jak tylko pojawi się Dzidzia to będziesz znów na pełnym etacie [emoji1]...w swoim żywiole...będzie dobrze.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinka10425
USG wylicza wiek ciąży na podstawie pomiarów zarodka liczone niby od dnia ostatniej miesiączki ale jeśli zarodek jest mniejszy lub większy to się to reguluje jakoś tam.
sandralevv93
Ja juz dzisiaj troche spokojniejsza jestem [emoji4][emoji173]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Szalona 29
Moderatorka
Ja sie czuje lepiej, ale nadal byle jak... meza wyslalam do sklepu po
Sledzie w smietanie i lody
Sledzie w smietanie i lody