reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja robiłam bete w 29 dc i miałam pozytwa :) ale .. robiłam tez w 27 i byl totalnie negatywny :D szkoda kasy troche, Jak miałaś owu przesuniętą chociażby o dzień to jeszcze Ci nie wyjdzie a jednak wtopisz 30 zł i pewnie się podłamiesz a jeszcze nic nie będzie przesądzone (wiem łatwo się mówi, sama utopiłam miliony na styczniowe testy i bety) jak mam doradzić to odczekaj chociaż do dnia @ ;)
Poczekam jeszcze... Chociaż tak korci żeby zrobić [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa, i chcialabym do Was dolaczyc =)
Mam na imie Klaudia i mam juz 7 letnia corke :)
bujam sie beu okresu juz od polowy grudnia a dopiero wczoraj stwierdzono ze moje baby w brzuchu bedzie mialo ok 5tyg i 4 dni ale to tylko niedokladne oszacowanie, dokladniej dowiem sie w poniedzialek 12.02 :o jedno jest pewne w ciazy jestem :tak: ale co z tego bedzie to dam znac w poniedzialek =)

A jak u Was dzieczyny ? jak samopoczucie ?

Hej dziewczyny jestem tu nowa, i chcialabym do Was dolaczyc =)
Mam na imie Klaudia i mam juz 7 letnia corke :)
bujam sie beu okresu juz od polowy grudnia a dopiero wczoraj stwierdzono ze moje baby w brzuchu bedzie mialo ok 5tyg i 4 dni ale to tylko niedokladne oszacowanie, dokladniej dowiem sie w poniedzialek 12.02 :o jedno jest pewne w ciazy jestem :tak: ale co z tego bedzie to dam znac w poniedzialek =)

A jak u Was dzieczyny ? jak samopoczucie ?
Hej, gratulacje ! Ja dziś 5t6d [emoji4]. Samopoczucie ogólne dobre ale męczą mnie bóle brzucha i rosnące piersi.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
W sobotę zrobiłam test i wyszła druga kreseczka troszkę bladsza od testowej :)
to było dzień przed @ , moje cykle to 30-31 dni.
był to drugi cykl starań , wiec się mega ucieszyłam
Mam już za sobą jedno poronienie w 2015
Mam tez synka z października 2016 :)

Wczoraj byłam u lekarza
i jestem zmartwiona bo nie było widać pęcherzyka, lekarka mówiła ze może to za wcześnie i mam wizytę za dwa tygodnie , wiec muszę się uzbroić w cierpliwość
Miewam czarne myśli gdyż mam wadę anatomiczna macicy tzw. macica podwójna
Jednocześnie jestem pełna nadziei bo już raz się udało

Przeczytałam cały ten wątek i wiem ze z Wami będzie mi raźniej :)
,

Wczoraj byłam u lekarza
i jestem zmartwiona bo nie było widać pęcherzyka, lekarka mówiła ze może to za wcześnie i mam wizytę za dwa tygodnie , wiec muszę się uzbroić w cierpliwość

,
Gratulacje [emoji4] też myślę że za wczesniej. Napewno wszystko będzie Dobrze.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamusie, codziennie nowe pozytywy się sypią :biggrin2: Ile nas już jest, liczył ktoś ?
@Katasia90 współczuję niepewności, oby sytuacja się szybko wyjaśniła, młoda jesteś jeszcze dużo szczęśliwych chwil przed Tobą :sorry:
Ja na razie niczym nie smaruje, po pierwszej ciąży nie mam rozstępów, moja mama też nie ani jednego chociaż bliźniaki urodziła wiec może mi przekazała dobre geny :p Mój młody znowu chory, wiec siedzimy w domu i do lekarza po 16 a taki fajny śnieg na sanki :(:(

Gratuluje i witam nowe mamusie:)
U nas tez goraczka wiec siedzimy w domu[emoji19]
Mam dzis jakis zjazd energetyczny i mam ochote zasnac na 20 godzin! A najlepiej na kilka dni i obudzic sie na wizyte 21.02;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Wczoraj byłam u lekarza

,
Na bank za wcześnie!

Do góry