reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Witam nowe mamusie, codziennie nowe pozytywy się sypią :biggrin2: Ile nas już jest, liczył ktoś ?
@Katasia90 współczuję niepewności, oby sytuacja się szybko wyjaśniła, młoda jesteś jeszcze dużo szczęśliwych chwil przed Tobą :sorry:
Ja na razie niczym nie smaruje, po pierwszej ciąży nie mam rozstępów, moja mama też nie ani jednego chociaż bliźniaki urodziła wiec może mi przekazała dobre geny :p Mój młody znowu chory, wiec siedzimy w domu i do lekarza po 16 a taki fajny śnieg na sanki :(:(
Jak sie wszystkie wpisza na liste mam pazdziernikowaych to bedziemy wszysyko widzieć :)

reklama
a ja mam kumulacje.. mloda ma rumień zakaźny i ospę na raz^^ Także łącze się w bólu... od grudnia czekałyśmy na sanki :(

Cześć dziewczyny :)
W sobotę zrobiłam test i wyszła druga kreseczka troszkę bladsza od testowej :)
to było dzień przed @ , moje cykle to 30-31 dni.
był to drugi cykl starań , wiec się mega ucieszyłam
Mam już za sobą jedno poronienie w 2015
Mam tez synka z października 2016 :)

Wczoraj byłam u lekarza
i jestem zmartwiona bo nie było widać pęcherzyka, lekarka mówiła ze może to za wcześnie

Przeczytałam cały ten wątek i wiem ze z Wami będzie mi raźniej :)
,

Trzymam kciuki.
Pewnie za wcześnie na pęcherzyk.
Odliczam do wizyty razem z Tobą.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Uffff udalo sie... nadrobil Was

WitM nowe mamy.. super ze nas ciraz wiecej
Przypominam o tajnrj grupie na fb..pisac priv jezeli ktos chce dołączyć :)

Testy radze robic 11 dni po owu.... czasem to dzien. Przed @ czasem pozniej... ale od owulacji musi minac 10 lub 11 dni zeby wyszedl test, bo musi w tych 11 dniach pare rzeczy sie zadziac zanim hormon hCG zacznie sie wydzielac do krwi.czasem owu jest szybciej... ja mialam owu 2 dni pozniej...

Ja chcialabym zdrowa coreczke4.. wpadka 4 dni przed owu...wiec licze ze sie uda...

Moje dzieci wstaja codziennie o 6..a zadypiaja..ok 18.30... przed 19... roczniak wstaje raz o 4...na poglaskanie...i tyl
TUlenie :)

Szalono o 6 codziennie to podziękuję [emoji14] chyba już wolę mojego śpiocha którego muszę budzić :)

Wizyta 19.02.18->czekamy

Dziewczyny tez macie spory brzuch...???

Załączniki

• P_20180205_212045_1.jpg
    P_20180205_212045_1.jpg
    470,1 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Uffff udalo sie... nadrobil Was

WitM nowe mamy.. super ze nas ciraz wiecej
Przypominam o tajnrj grupie na fb..pisac priv jezeli ktos chce dołączyć :)

Testy radze robic 11 dni po owu.... czasem to dzien. Przed @ czasem pozniej... ale od owulacji musi minac 10 lub 11 dni zeby wyszedl test, bo musi w tych 11 dniach pare rzeczy sie zadziac zanim hormon hCG zacznie sie wydzielac do krwi.czasem owu jest szybciej... ja mialam owu 2 dni pozniej...

Ja chcialabym zdrowa coreczke4.. wpadka 4 dni przed owu...wiec licze ze sie uda...

Moje dzieci wstaja codziennie o 6..a zadypiaja..ok 18.30... przed 19... roczniak wstaje raz o 4...na poglaskanie...i tyl
TUlenie :)

U mnie zapewne bedzie druga księżniczka gdyz w tym.cyklu nawet nie wiem kiedy zaszlam male co nieco bylo prawie codziennie :-D

Do góry