reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Mnie zmęczenie dopada wieczorem, 20 juz do łóżka idę młody dłużej śmiga niż ja :p Nudności delikatne czy zgaga tez mi wieczorem łapią.
@Szalona 29 fajny brzuszek! !! U mnie jeszcze płasko ale to dobrze bo nie chce na razie nikomu mówić o ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
Szalona...który to tydz u Ciebie ? Brzuszek masz piękny [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na razie płaska ale za to wczoraj miałam duży brzuch jak się krokietów z kapusty i grzybów najadłam [emoji14]
No i jeansy poszły w odstawkę.
Staram się dużo pić więc przez to też brzuch na większy wygląda.
Lubię luźne, dłuższe bluzki więc mam nadzieję, że nikt zbyt szybko nie wyłapie mojego ewentualnego brzuszka.

Wizyta 19.02.18->czekamy

A ty jeszcze w szpitalu czy Cię wypuścili kochana?

Wizyta 19.02.18->czekamy
Miło że pytasz [emoji4].Wypisałam się na własne żądanie. Okazało się że będą mnie tam trzymać do czasu akcji serca dziecka czyli jeszcze z tydzień a na oddziale zaczęły się pojawiać kobiety z jakimś kaszlem wiec stwierdziłam że nie będę ryzykować zarażenia. Mój lekarz prowadzący też mi polecil żebym wracała do domu jeśli tylko będę dużo leżała.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Szalona ja w pierwszej ciąży taki brzuch miałam w 5 miesiącu. Ale wiem że przy kolejnych ciazach szybciej brzuch się ukazuje. Też mam wrażenie że już po mnie widać.

reklama
To Twój brzuch z teraz ? :O na zdjęciach na fb taka chudzinka... może Ty jesteś w bardziej zaawansowanej ciąży niż myślisz :D

Dzis robione zdjecie...

Okres...mialam 6 stycznia...i to nie byly plamienia...tylko okres... mysle ze przy 3ciazy wszystko szybciej sie dzieje
Ale tez wydaje mi sie ze za szybko

Ostatnia edycja:
Do góry