reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mnie zmęczenie dopada wieczorem, 20 juz do łóżka idę młody dłużej śmiga niż ja :p Nudności delikatne czy zgaga tez mi wieczorem łapią.
@Szalona 29 fajny brzuszek! !! U mnie jeszcze płasko ale to dobrze bo nie chce na razie nikomu mówić o ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
Szalona...który to tydz u Ciebie ? Brzuszek masz piękny [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na razie płaska ale za to wczoraj miałam duży brzuch jak się krokietów z kapusty i grzybów najadłam [emoji14]
No i jeansy poszły w odstawkę.
Staram się dużo pić więc przez to też brzuch na większy wygląda.
Lubię luźne, dłuższe bluzki więc mam nadzieję, że nikt zbyt szybko nie wyłapie mojego ewentualnego brzuszka.

Wizyta 19.02.18->czekamy

A ty jeszcze w szpitalu czy Cię wypuścili kochana?

Wizyta 19.02.18->czekamy
Miło że pytasz [emoji4].Wypisałam się na własne żądanie. Okazało się że będą mnie tam trzymać do czasu akcji serca dziecka czyli jeszcze z tydzień a na oddziale zaczęły się pojawiać kobiety z jakimś kaszlem wiec stwierdziłam że nie będę ryzykować zarażenia. Mój lekarz prowadzący też mi polecil żebym wracała do domu jeśli tylko będę dużo leżała.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Szalona ja w pierwszej ciąży taki brzuch miałam w 5 miesiącu. Ale wiem że przy kolejnych ciazach szybciej brzuch się ukazuje. Też mam wrażenie że już po mnie widać.

reklama
To Twój brzuch z teraz ? :O na zdjęciach na fb taka chudzinka... może Ty jesteś w bardziej zaawansowanej ciąży niż myślisz :D

Dzis robione zdjecie...

Okres...mialam 6 stycznia...i to nie byly plamienia...tylko okres... mysle ze przy 3ciazy wszystko szybciej sie dzieje
Ale tez wydaje mi sie ze za szybko

Ostatnia edycja:
Do góry