reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Oj ja też.... mój pierwszy dał nam popalić przez pierwsze 10 tygodni i jak sobie pomysle, ze tak by mialo byc podwójnie plus dwulatek[emoji15][emoji15]

Samobójstwo po tygodniu;))

Chociaż chyba tylko bliźniaki mają szanse być stosunkowo male w moim przypadku;)
Pierwszy syn po urodzeniu jak miesięczne dziecko wygladał[emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że u mnie ta teoria się nie potwierdzi....;)

a8doqqmznaoeep27.png

Ktoś się pytał o test 4 dni przed @, ja pierwszy zrobiłam 3 dni przed (cykle 28 dniowe) i wyszła od razu krecha. Także spróbować można ale radzę się zaopatrzyć hurtowo w testu xd u mnie musiała być bardzo szybko owulacja i implantacją dlatego wyszło u Ciebie - niekoniecznie. Dlatego nie zrażać się jedna krecha ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ojj mnie całe życie "straszą" bliźniakami ze względu na to że tata ma bliźniaka :) a co tam! Będę kochać podwójnie w razie co! :)
Bliźniaki są co 2 a nawet co 3 pokolenie jeśli są to bliźniaki dwujajowe. Dovjednojajowych nie wiadomy czemu się tak robi więc może ze będziesz miała.

Ja jestem z bliźniaków dwujajowych

Hej dziewczyny :) z testem wstrzymam sie do jutra.. ciekawi mnie czy mozna zajsc w ciaze w dniu poprzedzajacym @ ?

Milego dnia [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) z testem wstrzymam sie do jutra.. ciekawi mnie czy mozna zajsc w ciaze w dniu poprzedzajacym @ ?

Milego dnia [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie słyszałam jeszcze o czymś takim ale znam żywy przykład dziewczyny która zaszła
Dwa dni po @ [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wstałam jakaś taka poobijana...kręgosłup mnie boli. Dzisiaj mam ostatni dzień wolny bo są ferie i miałam kilka dni luzu w domu.
O której wasze przedszkolaki wstają? Bo mój jeszcze śpi a tu powoli trzeba go do pkola ogarniać.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Do góry