reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Witam nową mamusie oraz te,z którymi jeszcze nie miałam okazji porozmawiać:)
U mnie dziś były zakupy i to tyle jeśli chodzi o moje możliwości. Rozłożyło mnie zmęczenie i koniec szaleństw. Dobrze,że syn posprzatał,odkurzył. Mój K.u rodziców daleko,więc jesteśmy tylko we dwoje.
A właśnie,między moim synem a Maluszkiem będzie prawie 17 lat różnicy

reklama
Również witam nowe mamy:)
Ja za to wracam właśnie z Izby Przyjęć. Tak mnie wczoraj i w nocy bolał brzuch, że musiałam pojechać spr, czy wszystko jest ok. Na szczęście tak:) i wg usg jestem juz w 11t4dn. Coś przyspiesza mój Maluszek:) lekarz stwierdził też, że nie mam krwiaka, chociaż jakoś trudno mi w to uwierzyć, bo jeszcze w środę był...więc na pewno poczekam do kolejnego usg, żeby to dokładnie sprawdzić na lepszym sprzęcie...a usg genetyczne mam 20 marca.
Pozdrawiam Was

Dziewczyny czy ktoś jeszcze nie widział serduszka dzidzi czy tylko ja mam tak późno wizytę?:szok: teraz żałuję że nie powiedziałam żeby wcześniej mnie zapisał to czekanie miesiąc to jakiś koszmar :huh:

Który masz tydzień i dzień? Ja wczoraj zobaczyłam moje bijące Szczęście. Z usg wyszło 6t i 5d.
Może zadzwoń i poproś o wcześniejsze usg.
Ja tak zrobiłam. Miałam wstępnie na 14 marca Ale dzwoniłam i przełożyłam na 09 marca.

Również witam nowe mamy:)
Ja za to wracam właśnie z Izby Przyjęć. Tak mnie wczoraj i w nocy bolał brzuch, że musiałam pojechać spr, czy wszystko jest ok. Na szczęście tak:) i wg usg jestem juz w 11t4dn. Coś przyspiesza mój Maluszek:) lekarz stwierdził też, że nie mam krwiaka, chociaż jakoś trudno mi w to uwierzyć, bo jeszcze w środę był...więc na pewno poczekam do kolejnego usg, żeby to dokładnie sprawdzić na lepszym sprzęcie...a usg genetyczne mam 20 marca.
Pozdrawiam Was

Fajnie, że wszystko dobrze ^__^

Który masz tydzień i dzień? Ja wczoraj zobaczyłam moje bijące Szczęście. Z usg wyszło 6t i 5d.
Może zadzwoń i poproś o wcześniejsze usg.
Ja tak zrobiłam. Miałam wstępnie na 14 marca Ale dzwoniłam i przełożyłam na 09 marca.
U mnie 8 tydz dzisiaj a we wtorek zrobię badania i dopiero pójdę do ginka może jak odbiore wyniki to zadzwonię żeby wcześniej mnie przyjął :)

A jeśli chodzi o jedzenie to ubogo u mnie, na wiele rzeczy nie mogę patrzeć:( na początku miałam fazę na wszystko co pomidorowe, teraz pomidory mnie odrzucają. Tak samo jabłka-blee. Więc dziś znów jem kopytka;) i caly tydzień żarłam kanapki z pasztetem z selera (moja teściowa robi) z musztardą:/
Ale np. żurek brzmi dobrze:)

A jeśli chodzi o jedzenie to ubogo u mnie, na wiele rzeczy nie mogę patrzeć:( na początku miałam fazę na wszystko co pomidorowe, teraz pomidory mnie odrzucają. Tak samo jabłka-blee. Więc dziś znów jem kopytka;) i caly tydzień żarłam kanapki z pasztetem z selera (moja teściowa robi) z musztardą:/
Ale np. żurek brzmi dobrze:)
No ja dopiero trzeci dzień coś zaczynam jeść więcej bo do tej pory to mnie mdlilo całe dnie a teraz trochę puszcza więc co mi sie zamani to to gotuje

reklama
Witam przyszłe mamusie :) przeczytałam wszystkie 499 stron więc jestem na bieżąco:laugh2: Więc tak to moja trzecia ciąża
Mam 33lata syn12lat córka 5lat.
Jestem z województwa lubelskiego okolice Chełma.
U lekarza byłam między 5a6 tygodniem to powiedział mi że bardzo wczesna ciąża ale był tylko pecherzyk z żółtkiem:happy: i kartę mi założy jak za miesiąc będzie wszystko dobrze, także wizytę mam 21.03 i juz mało jajka nie zniose czy tam wszystko ok.
Rozpisalam się a najpierw powinnam poczekać na zgodę do przyłączenia :-p

Nie musisz czekac na zgode,... kto niby mialby taka zgode wyrazic?? Heheh...
Rozgosc sie u nas... jak sie czujesz??

Do góry