reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja też w poniedziałek konsultuje jeszcze z innym lekarzem mojego miesniaka. Dopiero na 20.00 dam znać trzymajcie kciuki. Nie wiem czy to normalne ale jak leżę długo i zrywa się na siusiu to mam skurcze na dole brzucha macie też tak ?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, też tak mam, zwłaszcza jak bardzo chce mi się siku

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny smarujecie się już na rozstępy? Ja mam biooil więc póki co tym ale o musteli się naczytalam cena średnia ale podobno wydajny i skuteczny. Sugeeujecie coś innego jeszcze?

Używam musteli.... bardzo wydajny i skuteczny też raczej [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kocurek ja też poproszę o dokładniejsze dane o tym balsamie:) wszystko co kokosowe to moje ulubione. zresztą już czuję,że muszę sie zacząć smarować bo brzuch mi może nie urósł jeszcze,ale czuję jakby mi się podniósł do góry

Ja z lezeniem mam tak,że im więcej leżę tym bardziej boli mnie kręgosłup:/

Pewnie o ten chodzi.
W pierwszej ciąży uwielbiałam. Teraz nie mogę znieść zapachu...kupiłam i czeka na lepszy czas.
Smaruję się oliwką żelową jonsona-pozostałość po synku :)
7b4db227d4fd3ce43a68034d47919f9c.jpg

usg wizyta 19.03

Dokładnie to ten.:happy: Tylko balsam do ciała. Jest jeszcze taki mocno koncentorowny krem do biustu z tej firmy i ma kiepsko skład. Z tej serii dobra jest jeszcze oliwka do brzucha ale to słyszałam, sama jeszcze nie miałam potrzeby korzystać. Ja kupuje w aptece lu rosman.

Kichanie i kaszel tak samo masakra ze skurczami. Cieszę się że tu trafiłam ;-) Mega pomocne to jest szczególnie przy pierwszej ciąży gdzie wszystko nowe.

Mi tez forum pomoglo przycpierwszej ciazy
Dziewczyny ..mamy doswiadczone przecieraja szlaki :)

A nowa mame potrafi niepokoic wszystko..kazde kłucie etc... a tak moglam sie wyluzować :)

Mi rozstrpy i tak wywalilo w dniu porodu :*
Po pol roku zniknęły. Na udach i piersiach.... 2 dni skurczy zrobilo swoje
A w drugiej ciąży jak mialam planowane cc 3 dni przed to ani jeden sie nie pojawil....
Taka mam u siebie obserwacje...
W pierwszej sie smarowalam wszystkim oliwka..i tym ze zdjecia tez..a w drugiej ciazy niczym

Nie musisz czekac na zgode,... kto niby mialby taka zgode wyrazic?? Heheh...
Rozgosc sie u nas... jak sie czujesz??
Dzięki jak to Wy dziewczyny które tu od początku piszą ;) teraz juz troche lepiej bo tak ze dwa tygodnie to mialam mdłości od rana do wieczora ale z kazdym dniem odpuszczają więc myślę że już będzie lepiej no i piersi rosną i bolą mnie codziennie a reszta w normie pozdrawiam :-) :)

reklama
Mi tez brzuch rozrywa w srodku jak sie zapomne i szybciej wstane. Przy kichaniu lekkie skulenie sie pomaga. Lokator sie powoli rozpycha :)Jestem w 10tc4d.
A w kwestii smarowania...Brzuch na razie nic sie nie zmienia, wiec smaruje sie jak mi sie przypomni. Ale stawiam na naturalne kosmetyki, mysle, ze oliwki Babydream dadza rade:)

Do góry