reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja też w poniedziałek konsultuje jeszcze z innym lekarzem mojego miesniaka. Dopiero na 20.00 dam znać trzymajcie kciuki. Nie wiem czy to normalne ale jak leżę długo i zrywa się na siusiu to mam skurcze na dole brzucha macie też tak ?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, też tak mam, zwłaszcza jak bardzo chce mi się siku

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny smarujecie się już na rozstępy? Ja mam biooil więc póki co tym ale o musteli się naczytalam cena średnia ale podobno wydajny i skuteczny. Sugeeujecie coś innego jeszcze?

Używam musteli.... bardzo wydajny i skuteczny też raczej [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kocurek ja też poproszę o dokładniejsze dane o tym balsamie:) wszystko co kokosowe to moje ulubione. zresztą już czuję,że muszę sie zacząć smarować bo brzuch mi może nie urósł jeszcze,ale czuję jakby mi się podniósł do góry

Ja z lezeniem mam tak,że im więcej leżę tym bardziej boli mnie kręgosłup:/

Pewnie o ten chodzi.
W pierwszej ciąży uwielbiałam. Teraz nie mogę znieść zapachu...kupiłam i czeka na lepszy czas.
Smaruję się oliwką żelową jonsona-pozostałość po synku :)
7b4db227d4fd3ce43a68034d47919f9c.jpg

usg wizyta 19.03

Dokładnie to ten.:happy: Tylko balsam do ciała. Jest jeszcze taki mocno koncentorowny krem do biustu z tej firmy i ma kiepsko skład. Z tej serii dobra jest jeszcze oliwka do brzucha ale to słyszałam, sama jeszcze nie miałam potrzeby korzystać. Ja kupuje w aptece lu rosman.

Kichanie i kaszel tak samo masakra ze skurczami. Cieszę się że tu trafiłam ;-) Mega pomocne to jest szczególnie przy pierwszej ciąży gdzie wszystko nowe.

Mi tez forum pomoglo przycpierwszej ciazy
Dziewczyny ..mamy doswiadczone przecieraja szlaki :)

A nowa mame potrafi niepokoic wszystko..kazde kłucie etc... a tak moglam sie wyluzować :)

Mi rozstrpy i tak wywalilo w dniu porodu :*
Po pol roku zniknęły. Na udach i piersiach.... 2 dni skurczy zrobilo swoje
A w drugiej ciąży jak mialam planowane cc 3 dni przed to ani jeden sie nie pojawil....
Taka mam u siebie obserwacje...
W pierwszej sie smarowalam wszystkim oliwka..i tym ze zdjecia tez..a w drugiej ciazy niczym

Nie musisz czekac na zgode,... kto niby mialby taka zgode wyrazic?? Heheh...
Rozgosc sie u nas... jak sie czujesz??
Dzięki jak to Wy dziewczyny które tu od początku piszą ;) teraz juz troche lepiej bo tak ze dwa tygodnie to mialam mdłości od rana do wieczora ale z kazdym dniem odpuszczają więc myślę że już będzie lepiej no i piersi rosną i bolą mnie codziennie a reszta w normie pozdrawiam :-) :)

reklama
Mi tez brzuch rozrywa w srodku jak sie zapomne i szybciej wstane. Przy kichaniu lekkie skulenie sie pomaga. Lokator sie powoli rozpycha :)Jestem w 10tc4d.
A w kwestii smarowania...Brzuch na razie nic sie nie zmienia, wiec smaruje sie jak mi sie przypomni. Ale stawiam na naturalne kosmetyki, mysle, ze oliwki Babydream dadza rade:)

Do góry