reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Z siostrą też się tłukłam na okrągło, też jest 8 lat różnicy ;) Już syna masz starszego, to może więcej będzie opiekuńczy do maluszka
Jeszcze dzieciom nie powiedzieliśmy czekam na wizytę i jak wszystko będzie dobrze to dopiero im powiemy. Niestety syn raczej zadowolony nie będzie nieraz zartowalismy że będzie miał rodzeństwo dodatkowe to on mówił że nie chce a córcia to będzie mega szczęśliwa :)

reklama
Mąż je dzisiaj gulasz. Już 2 dzień bo ja ochoty nie miałam. Ja nic nie jem na obiad bo na uczelni do 19 jestem. :( jutro tak samo, ale poprosiłam męża aby zrobił leczo, to zjem. :)
Wczoraj jedliśmy nalesniki.
Ale może dzisiaj zjem makaron z sosem pieczarkowym, narobiłaś mi ochoty :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze dzieciom nie powiedzieliśmy czekam na wizytę i jak wszystko będzie dobrze to dopiero im powiemy. Niestety syn raczej zadowolony nie będzie nieraz zartowalismy że będzie miał rodzeństwo dodatkowe to on mówił że nie chce a córcia to będzie mega szczęśliwa :)
U nas będzie 6 lat różnicy, tak jak między mną a moim bratem i trochę się boję, bo z własnego doświadczenia wiem, że ciężko było ;) dogadaliśmy się właściwie dopiero jako dorośli ludzie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Mąż je dzisiaj gulasz. Już 2 dzień bo ja ochoty nie miałam. Ja nic nie jem na obiad bo na uczelni do 19 jestem. :( jutro tak samo, ale poprosiłam męża aby zrobił leczo, to zjem. :)
Wczoraj jedliśmy nalesniki.
Ale może dzisiaj zjem makaron z sosem pieczarkowym, narobiłaś mi ochoty :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo leczo bym zjadla [emoji3]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

U nas będzie 6 lat różnicy, tak jak między mną a moim bratem i trochę się boję, bo z własnego doświadczenia wiem, że ciężko było ;) dogadaliśmy się właściwie dopiero jako dorośli ludzie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja pomiedzy swoimi bracmi mam 9 i 12 lat roznicy, i ahh kocham ich nad zycie, zawsze mielismy super kontakt [emoji4] nigdy bym ich nie zamienila na np siostre w podobnym wieku [emoji3]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Dziewczyny czy ktoś jeszcze nie widział serduszka dzidzi czy tylko ja mam tak późno wizytę?:szok: teraz żałuję że nie powiedziałam żeby wcześniej mnie zapisał to czekanie miesiąc to jakiś koszmar :huh:

No ja coś córci zaczynam tłumaczyć, że będzie maluszek i tak dalej, ale ona jeszcze nie do końca wie co to znaczy ;) Więc jestem ciekawa jej reakcji na drugą dzidzię w domu

Mnie dziś mąż na obiad zabrał do restauracji. Zamówiłam sobie calzone [emoji4]

Co do różnicy wieku. Mam dwóch braci jeden starszy o 12 lat drugi o 15 lat. Zawsze gorzej dogadywalam się z tym najstarszym. Wieczne kłótnie o byle co, dopiero jak się wyprowadził z domu zaczelismy się dogadywać. Z bratem starszym o 12 lat zawsze miałam świetny kontakt. Teraz nie mogę żyć bez braci[emoji4].

Ja synowi mówię że będzie dzidziuś. Jak pytam kto mieszka w moim brzuchu to odpowiada że dzidziuś. Jestem tylko ciekawa czy jak dzidziuś już faktycznie będzie z nami czy nadal będzie taki radosny [emoji4].

ny0z5ax.png

reklama
Do góry