reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Z siostrą też się tłukłam na okrągło, też jest 8 lat różnicy ;) Już syna masz starszego, to może więcej będzie opiekuńczy do maluszka
Jeszcze dzieciom nie powiedzieliśmy czekam na wizytę i jak wszystko będzie dobrze to dopiero im powiemy. Niestety syn raczej zadowolony nie będzie nieraz zartowalismy że będzie miał rodzeństwo dodatkowe to on mówił że nie chce a córcia to będzie mega szczęśliwa :)

reklama
Mąż je dzisiaj gulasz. Już 2 dzień bo ja ochoty nie miałam. Ja nic nie jem na obiad bo na uczelni do 19 jestem. :( jutro tak samo, ale poprosiłam męża aby zrobił leczo, to zjem. :)
Wczoraj jedliśmy nalesniki.
Ale może dzisiaj zjem makaron z sosem pieczarkowym, narobiłaś mi ochoty :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze dzieciom nie powiedzieliśmy czekam na wizytę i jak wszystko będzie dobrze to dopiero im powiemy. Niestety syn raczej zadowolony nie będzie nieraz zartowalismy że będzie miał rodzeństwo dodatkowe to on mówił że nie chce a córcia to będzie mega szczęśliwa :)
U nas będzie 6 lat różnicy, tak jak między mną a moim bratem i trochę się boję, bo z własnego doświadczenia wiem, że ciężko było ;) dogadaliśmy się właściwie dopiero jako dorośli ludzie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Mąż je dzisiaj gulasz. Już 2 dzień bo ja ochoty nie miałam. Ja nic nie jem na obiad bo na uczelni do 19 jestem. :( jutro tak samo, ale poprosiłam męża aby zrobił leczo, to zjem. :)
Wczoraj jedliśmy nalesniki.
Ale może dzisiaj zjem makaron z sosem pieczarkowym, narobiłaś mi ochoty :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo leczo bym zjadla [emoji3]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

U nas będzie 6 lat różnicy, tak jak między mną a moim bratem i trochę się boję, bo z własnego doświadczenia wiem, że ciężko było ;) dogadaliśmy się właściwie dopiero jako dorośli ludzie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja pomiedzy swoimi bracmi mam 9 i 12 lat roznicy, i ahh kocham ich nad zycie, zawsze mielismy super kontakt [emoji4] nigdy bym ich nie zamienila na np siostre w podobnym wieku [emoji3]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Dziewczyny czy ktoś jeszcze nie widział serduszka dzidzi czy tylko ja mam tak późno wizytę?:szok: teraz żałuję że nie powiedziałam żeby wcześniej mnie zapisał to czekanie miesiąc to jakiś koszmar :huh:

No ja coś córci zaczynam tłumaczyć, że będzie maluszek i tak dalej, ale ona jeszcze nie do końca wie co to znaczy ;) Więc jestem ciekawa jej reakcji na drugą dzidzię w domu

Mnie dziś mąż na obiad zabrał do restauracji. Zamówiłam sobie calzone [emoji4]

Co do różnicy wieku. Mam dwóch braci jeden starszy o 12 lat drugi o 15 lat. Zawsze gorzej dogadywalam się z tym najstarszym. Wieczne kłótnie o byle co, dopiero jak się wyprowadził z domu zaczelismy się dogadywać. Z bratem starszym o 12 lat zawsze miałam świetny kontakt. Teraz nie mogę żyć bez braci[emoji4].

Ja synowi mówię że będzie dzidziuś. Jak pytam kto mieszka w moim brzuchu to odpowiada że dzidziuś. Jestem tylko ciekawa czy jak dzidziuś już faktycznie będzie z nami czy nadal będzie taki radosny [emoji4].

ny0z5ax.png

reklama
Do góry