reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja we wtorek zrobię sobie badania bo lista dllluuugga a nie wiem czy wszystkie wyniki będą tego samego dnia wiec wolę wcześniej', co dobrego dzisiaj na obiadek u Was? :-) :) u mnie dzisiaj żurek z jajeczkiem wogole mam jakieś parci

Dzięki no z tą różnicą to zobaczymy bo tych dwoje co mam to raz się dogadają raz chętnie by się tlukli a między nimi jest 8lat:)
Z siostrą też się tłukłam na okrągło, też jest 8 lat różnicy ;) Już syna masz starszego, to może więcej będzie opiekuńczy do maluszka

Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwa :D nie zjem za żadne skarby i pod żadną postacią [emoji14]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Fuj...ja też wątróbkę nie wspominam zbyt dobrze.

U nas dzisiaj rosół i makaron z sosem pieczarkowym z wczoraj.
Warzywa z rosołu pokroję na sałatkę to będzie do kolacji :)

usg wizyta 19.03

Katrina
Ja dzisiaj robiłam makaron z kurczakiem, szpinakiem i brokułami, a dla córci zupę krem z brokułów

Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwa :D nie zjem za żadne skarby i pod żadną postacią [emoji14]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ojj tak wątróbka to tragedia. Mój parter uwielbia i co jakiś czas się przemęczę, żeby mu zrobić, ale wtedy robię dwa obiady, bo nie jestem w stanie tego przełknąć

Byłam właśnie na spacerku pare minut z córcią , bo w środę wróciła ze szpitala i łapiemy trochę słoneczka :) pyszności też u Was na obiadek :biggrin2:

reklama
Do góry