reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja we wtorek zrobię sobie badania bo lista dllluuugga a nie wiem czy wszystkie wyniki będą tego samego dnia wiec wolę wcześniej', co dobrego dzisiaj na obiadek u Was? :-) :) u mnie dzisiaj żurek z jajeczkiem wogole mam jakieś parci

Dzięki no z tą różnicą to zobaczymy bo tych dwoje co mam to raz się dogadają raz chętnie by się tlukli a między nimi jest 8lat:)
Z siostrą też się tłukłam na okrągło, też jest 8 lat różnicy ;) Już syna masz starszego, to może więcej będzie opiekuńczy do maluszka

Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwa :D nie zjem za żadne skarby i pod żadną postacią [emoji14]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Fuj...ja też wątróbkę nie wspominam zbyt dobrze.

U nas dzisiaj rosół i makaron z sosem pieczarkowym z wczoraj.
Warzywa z rosołu pokroję na sałatkę to będzie do kolacji :)

usg wizyta 19.03

Katrina
Ja dzisiaj robiłam makaron z kurczakiem, szpinakiem i brokułami, a dla córci zupę krem z brokułów

Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwa :D nie zjem za żadne skarby i pod żadną postacią [emoji14]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ojj tak wątróbka to tragedia. Mój parter uwielbia i co jakiś czas się przemęczę, żeby mu zrobić, ale wtedy robię dwa obiady, bo nie jestem w stanie tego przełknąć

Byłam właśnie na spacerku pare minut z córcią , bo w środę wróciła ze szpitala i łapiemy trochę słoneczka :) pyszności też u Was na obiadek :biggrin2:

reklama
Do góry