reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Witam przyszłe mamusie :) przeczytałam wszystkie 499 stron więc jestem na bieżąco:laugh2: Więc tak to moja trzecia ciąża
Mam 33lata syn12lat córka 5lat.
Jestem z województwa lubelskiego okolice Chełma.
U lekarza byłam między 5a6 tygodniem to powiedział mi że bardzo wczesna ciąża ale był tylko pecherzyk z żółtkiem:happy: i kartę mi założy jak za miesiąc będzie wszystko dobrze, także wizytę mam 21.03 i juz mało jajka nie zniose czy tam wszystko ok.
Rozpisalam się a najpierw powinnam poczekać na zgodę do przyłączenia :-p
Witamy w naszej grupce :-) forum bardzo aktywne także jeszcze się naczytasz hihi :-)

Hej dziewczyny :) dawno mnie tu nie było ale okropne mdłości daja mi popalić już 4 tydzień... Dziś byłam na badaniach i wszystko jest dobrze, w poniedziałek wizyta i USG :) już się nie mogę doczekać :D któraś jeszcze wizytuje ze mną? :)

czesc dziewczyny! Postanowilam do Was dolaczyc w ten sloneczny poranek. Dopiero 22marca mam usg genetyczne, do tego czasu chyba wyrwe sobie wszystkie wlosy z nerwow...najgorsza jest ta niepewnosc. Fajnie, ze tutaj mozemy sie wspierac nawzajem, bo nikt nie zrozumie lepiej, jak druga ciężarowka:)
Witamy. Też genetyczne mam 22

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewczyny! Postanowilam do Was dolaczyc w ten sloneczny poranek. Dopiero 22marca mam usg genetyczne, do tego czasu chyba wyrwe sobie wszystkie wlosy z nerwow...najgorsza jest ta niepewnosc. Fajnie, ze tutaj mozemy sie wspierac nawzajem, bo nikt nie zrozumie lepiej, jak druga ciężarowka:)
Tez mam 22 marca

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Ja we wtorek zrobię sobie badania bo lista dllluuugga a nie wiem czy wszystkie wyniki będą tego samego dnia wiec wolę wcześniej', co dobrego dzisiaj na obiadek u Was? :-) :) u mnie dzisiaj żurek z jajeczkiem wogole mam jakieś parci
Witaj ;)
Zapraszamy
Mam brata młodszego o 12 lat. Fajna różnica wieku według mnie :)
U dzidzi na pewno wszystko w porządku. Trzymam mocno kciuki
Dzięki no z tą różnicą to zobaczymy bo tych dwoje co mam to raz się dogadają raz chętnie by się tlukli a między nimi jest 8lat:)

reklama
Do góry