reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
1520059913-05db7ea02843477f-aaaaaa.jpeg

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Aż strach pomyśleć jak ludzie będą szaleć w soboty przed dniem wolnym...będę musiałana tygodniu ogarniać szoping żeby omijać ten cyrk.

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Bry, my płeć poznaliśmy w 12. Tygodniu na prenatalnych, od razu moj lekarz krzyknął „oooo to już jest chłopak”;)

Moj młody pierwsze 10 tygodni życia przeryczał z bólu.... oczywiście wszyscy lekarze jak jeden mąż, że to kolka i wyrośnie i prosze czekać.... szlag trafia człowieka jak wie, że to nie kolka! Czułam to.... męczył by się jeszcze kolejne 10 tygodni gdybym nie miała forum;)
Wystarczyły kropelki z enzymem laktazy i po wszystkim.... dramat, ze taki miał start, bo lekarzom nawet nie chciało się spróbować pomóc.... i tyle było z moich metod wychowawczych na wczesnym etapie.... po prostu staraliśmy się wszyscy to jakoś przeżyć. A teraz.... ja bym chciała z nim w łóżku pospać, ale on tylko sam, tylko ze swoją małpką tylko w łóżeczku.... pobujałabym go przed snem, ale nie... on tylko widzi, że butla z mlekiem i leci pod lozko, wkladamy go, tam ja zjada i idzie spac.... troche fajnie, troche nie..... :)
Mam nadzieję, że kolejne będzie bardziej lubiło przytulanki :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Krasnal77 mi tez internet dziecku pomogl... informacje w nim zawarte... maly mial 2 miesiace... i zaczal kaszlec..suchym kaszlem..a czestotliwosc kaszlu sie zwiekszala z godziny na godzine... 8 rano..raz na godzine..a o 20...juz kaszlal co 3 -4 minuty.. czulam ze to cos nie tak..
Oczywiscie IP.. moje pietwsze dziecko... oczywiscie wszystkiego czlowiek nigdy nie wie.... lekarz z Ip odeslal mnie z niczy... z zadna receptą..doslownie zero informacji.. to ja do internetu..okazalo sie ze powietrze przegrzalam... 23 st C ...rady z internetu żeby ziol w garnkach zagotowac..i mokre reczniki na kaloryfery.. garnki do pokoju z malym..i w godzine mu przeszlo ! Na drugi dzien kupilismy nawilzac.. i sie douczylam.. lekarze nie pomogli a internet tak... niech sie nie dziwia ze ludzie szukaja informacji w necie.. jak cos na logiko moze pomoc a na pewno nie zaszkodzi to trzeba probowac z rozsądkiem

Obudziłam się w nocy z przeczuciem, że coś jest nie tak. Wszystkie dolegliwości nagle przeszły. Czuję się tak... Normalnie. Nawet kawy mi się chce, gdzie przez ostatnie dni nie mogłam naqet patrzeć na kawę. Może panikuję, ale intuicja podpowiada mi, z coś jest nie tak... Wizyta w środę...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Obudziłam się w nocy z przeczuciem, że coś jest nie tak. Wszystkie dolegliwości nagle przeszły. Czuję się tak... Normalnie. Nawet kawy mi się chce, gdzie przez ostatnie dni nie mogłam naqet patrzeć na kawę. Może panikuję, ale intuicja podpowiada mi, z coś jest nie tak... Wizyta w środę...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Może po prostu tak ma być i tyle :) Będzie dobrze!

reklama
A ja nadal przeziębiona a tu dziś przychodzą mi pracownicy montować kuchnię. No nic jakoś to będę musiała przetrwać :(

Do góry