reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja w sprawie zasypiania i nie tylko inspirowalam się ta youtuberka. Mam ja na insta i widać że jej dziecko to taki grzeczny chłopiec i w wielu kwestiach "czytała mi w myślach"

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png
No i o to właśnie chodzi. [emoji4] super filmik. Podobne mam spostrzeżenia...i oczywiście jasną sprawą jest że nie z każdym dzieckiem będzie tak łatwo.
Ale mój Tymek był podobny [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też jestem tego zdania. Ciszę się że tu trafiłam :-)
Dziewczyny o powiecie coś z życia i pierwszych prenatalnych na czy to polega i czy męża zabierać czy lepiej nie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja męża wzięłam i poznaliśmy płeć Artura. Mierzy się kark i coś jeszcze, nie pamiętam. Ale kark czym bardziej przypomina szyję tym lepiej.

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

U nas płeć poznaliśmy w 16tc.
Wtedy też jedyny raz był ze mną mąż. Miał radochę, że syn :)

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Ja na każda wizytę w pierwszej ciąży chodziłam z mężem szkoda że teraz nie będzie to możliwe bo w większości przypadków pewnie będzie zostawał z synem w domu, ale na prenatalne idziemy wszyscy we trójkę [emoji6] zobaczymy jak syn się będzie sprawował to może tak właśnie będziemy chodzić co miesiąc... byłoby fajnie [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dobranoc... tylko ja nie śpię ?
nie tylko Ty :) właśnie nadrabiam wasze popołudnie.

Co do płci to wcześnie za jednym i drugim razem, bo na prenatalnych poznaliśmy.
A jeśli chodzi o usg prenatalne - to bada się przezierność karkową czy jest prawdopobienstwo wad rozwojowych u dziecka.
Małża na usg biore dopiero polowkowe, bo przez brzuch. Komfort wówczas i dla mnie i dla niego. Na przezpochwowe chodzę sama :)

reklama
Do góry