reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Obudziłam się w nocy z przeczuciem, że coś jest nie tak. Wszystkie dolegliwości nagle przeszły. Czuję się tak... Normalnie. Nawet kawy mi się chce, gdzie przez ostatnie dni nie mogłam naqet patrzeć na kawę. Może panikuję, ale intuicja podpowiada mi, z coś jest nie tak... Wizyta w środę...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

To Twoja druga ciąża? Może organizm się przestawił i już odbiera trochę inaczej bodźce? Ciągłe źle samopoczucie wcale nie świadczy o tym, że ciąża rozwija się prawidłowo. Bez paniki. Niektóre kobiety nie mają w ogóle mdłości i zmiany smaków A rodzą zdrowe dzieciaczki. Spokojnie.
Zwyczajnie masz lepszy dzień Ale kawy nie pij ;)

reklama
Obudziłam się w nocy z przeczuciem, że coś jest nie tak. Wszystkie dolegliwości nagle przeszły. Czuję się tak... Normalnie. Nawet kawy mi się chce, gdzie przez ostatnie dni nie mogłam naqet patrzeć na kawę. Może panikuję, ale intuicja podpowiada mi, z coś jest nie tak... Wizyta w środę...

Do środy już niedaleko.
Nie świruj...przynajmniej spróbuj...ta też walczę z czarnymi myślami a do wizyty daleeko :/

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Ja jestem w 6 tc i 3 dniu. Mdłości jak do tej pory nie miałam. Czy mam się martwić?
Za to tylko bym spała i spała. Jadła i piła.
Piersi zaraz mi odfruną w kosmos. Są większe i obolałe. Czasami mnie pobolewa w dolnej części pleców i już.
Nie panikuje brakiem mdłości. Cieszę się i czekam. Czekam aż zobaczę bijące serduszko.
Mimo , że jestem w pierwszej i bardzo młodej ciąży. Staram się wszystkie złe myśli szybko przeganiać.
NaturalnaMama przeganiaj te myśli...

To Twoja druga ciąża? Może organizm się przestawił i już odbiera trochę inaczej bodźce? Ciągłe źle samopoczucie wcale nie świadczy o tym, że ciąża rozwija się prawidłowo. Bez paniki. Niektóre kobiety nie mają w ogóle mdłości i zmiany smaków A rodzą zdrowe dzieciaczki. Spokojnie.
Zwyczajnie masz lepszy dzień Ale kawy nie pij ;)
Tak, druga. Dodatkowo zważyłam się dzisiaj i to co przytyłam już zeszło, a nawet ważę o 0,5kg mniej niż przed ciąża. Czyli w sumie w tydzień kilogram do tyłu. Nie wiem, dziwnie mi... :(

Tak, druga. Dodatkowo zważyłam się dzisiaj i to co przytyłam już zeszło, a nawet ważę o 0,5kg mniej niż przed ciąża. Czyli w sumie w tydzień kilogram do tyłu. Nie wiem, dziwnie mi... :(

Pewnie Ci woda zeszła z organizmu.
Przecież na początku tyje się przez zatrzymanie wody a nie przez fasolkę

Podobno Kobiety tracą na wadze na początku ciąży? Spokojnie. Środa już niedaleko.

Pewnie Ci woda zeszła z organizmu.
Przecież na początku tyje się przez zatrzymanie wody a nie przez fasolkę

Tak, tylko w poprzedniej ciąży jak już zaczęłam przybierać to nie zdazylo mi się, żeby waga się cofnela. A wymiotowalam wtedy masakrycznie. Wiem, każda ciąża inna, po prostu piszę, co czuję... Ja na prawdę nie jestem z tych panikujacych i z natury jestem realistka, no ale jak mówię, od nocy nie opuszcza mnie przeczucie, że coś jest nie tak

Tak, tylko w poprzedniej ciąży jak już zaczęłam przybierać to nie zdazylo mi się, żeby waga się cofnela. A wymiotowalam wtedy masakrycznie. Wiem, każda ciąża inna, po prostu piszę, co czuję... Ja na prawdę nie jestem z tych panikujacych i z natury jestem realistka, no ale jak mówię, od nocy nie opuszcza mnie przeczucie, że coś jest nie tak

Hej przestań mieć takie czarne myśli. Wizytę masz w środę to już nie długo. Będzie wszystko dobrze [emoji5]. Czasami sami siebie nakrecamy bo zbyt dużo rozmyslamy i analizujemy.

3jgx3e3kfy69cdb8.png

reklama
Do góry