reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hej Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt[emoji106][emoji8] ja dzisiaj się dowiedziałam ze moja mama gołąbki zrobiła- podjade do niej na wyżerkę bo od rana mi się gołąbki marza[emoji846] dzisiaj powiedziałam w pracy szefostwu i reszcie zespołu. Wszyscy przyjęli wiadomość bardzo pozytywnie- od razu dostałam info ze mam się oszczędzać i jak coś to od razu L4. Jedna z koleżanek powiedziała ze ja zainspirowałam i bierze się do roboty- jak to mówią ciąża jest zaraźliwa. Ogólnie kamień spadł mi z serca. Pozdrowionka dla Was[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje !!!! Super !
Ja już się na prenatalne zapisałam i czekam cierpliwie a raczej nie cierpliwie na termin. Po cichutku liczę ze dzidzia się rozkraczony i pokaże co ma między nogami [emoji23]

Hehe oj też bym bardzo chciała żeby się rozkroczyło
Gratulacje !!!! Super !
Ja już się na prenatalne zapisałam i czekam cierpliwie a raczej nie cierpliwie na termin. Po cichutku liczę ze dzidzia się rozkraczony i pokaże co ma między nogami [emoji23]

Hehe, oj ja też bym chciała żeby się rozkroczyło :tak: a najlepiej jak by miało jeszcze dzwonki między nogami :D

Tak szybko ? Bedziesz dopiero na początku 10 tygodnia. Ja idę w 13 tygodniu czyli 4 kwietnia.
Ponoć robi się te badania pomiędzy 11-14 tygodniem.

15 marca nie mam prenatalnych. Mam zwyczajną wizytę. Dopiero na tej wizycie gin umowi mnie na prenatalne bo on mi je będzie robić. Może źle to ujelam wcześniej [emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Hej Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt[emoji106][emoji8] ja dzisiaj się dowiedziałam ze moja mama gołąbki zrobiła- podjade do niej na wyżerkę bo od rana mi się gołąbki marza[emoji846] dzisiaj powiedziałam w pracy szefostwu i reszcie zespołu. Wszyscy przyjęli wiadomość bardzo pozytywnie- od razu dostałam info ze mam się oszczędzać i jak coś to od razu L4. Jedna z koleżanek powiedziała ze ja zainspirowałam i bierze się do roboty- jak to mówią ciąża jest zaraźliwa. Ogólnie kamień spadł mi z serca. Pozdrowionka dla Was[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oh tez bym zjadła gołąbki najlepiej z ziemniaczkami i sosem pomidorowym [emoji7]

O A ja happy jestem bo udało mi się przesunąć USG w enel med z 14 marca na 9 marca. Lekarz powiedział mi, że najlepiej po 8 marca zrobić usg. Nie było miejsc wcześniej i dopiero na 14 mnie zapisali , A że uparta ze mnie bestia to zadzwonilam i zapytalam czy nic się nie zwolniło. I się zwolniło 9 marca z samego rana . Jupiiiii
Nie mogę się doczekać :)

reklama
Byłam dziś na pierwszej wizycie, wg ostatniej @ powinno byc 5w4d a z usg tylko 4 mam przyjsc za tydzien. Lekarz mowi ze pewnie owu sie przesunelo, ale jakos mi smutno i sie boje

I nie martw się. Mi lekarz też powiedział, że to za wcześnie . Dał skierowanie na betę. Wyszło w którym jestem tygodniu i usg mam 9 marca . Także spokojnie .

Do góry