reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.
Ja już po pierwszej wizycie. Kropek jest razem ze <3 .Bardzo się cieszę . Dostałam multum skierowań na badań w tym na prenatalne i będę musiała się rozejrzeć gdzie mogę je w mojej okolicy wykonać.

Gratulacje !!!! Super !
Ja już się na prenatalne zapisałam i czekam cierpliwie a raczej nie cierpliwie na termin. Po cichutku liczę ze dzidzia się rozkraczony i pokaże co ma między nogami [emoji23]

reklama
Byłam dziś na pierwszej wizycie, wg ostatniej @ powinno byc 5w4d a z usg tylko 4 mam przyjsc za tydzien. Lekarz mowi ze pewnie owu sie przesunelo, ale jakos mi smutno i sie boje
Kochana bedzie dobrze [emoji5]. Głowa do góry. Mi appka pokazuje 7t4d A z usg mam dziś 7t1d. Bez paniki pójdziesz za tydzień i zobaczysz swoją fasolkę [emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Gratulacje !!!! Super !
Ja już się na prenatalne zapisałam i czekam cierpliwie a raczej nie cierpliwie na termin. Po cichutku liczę ze dzidzia się rozkraczony i pokaże co ma między nogami [emoji23]

W którym tygodniu idziesz na prenatalne [emoji5]? Mnie dopiero wyznaczy termin prenatalnych 15 marca. Jeszcze tylko 14 dni ehhh

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Byłam dziś na pierwszej wizycie, wg ostatniej @ powinno byc 5w4d a z usg tylko 4 mam przyjsc za tydzien. Lekarz mowi ze pewnie owu sie przesunelo, ale jakos mi smutno i sie boje
Po czym lekarz stwierdzil, ze to 4 tydzien? U mnie nawet tego nie stwierdzil :/ teraz to sie zestresowalam az :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba złe zrozumiałam 15 marca na wizycie dopiero poda Ci termin badań prenatalnych [emoji23]

Ja mam 4 marca. Dzwoniłam do kliniki i sami mi termin ustawili licząc od dnia ostatniej miesiączki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry