Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się tak dziwnie czuje od wczoraj. Dosłownie czuje jak mi się rozciąga wszystko, boli mnie krzyż i czasem coś zakłuje jak się ruszam ;/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie dziś rano też macica bolała. Jednym słowem rozciąga się. W nocy znów dokuczal mi ból piersi. Dziś mam taką ochotę na żelki Haribo, te misie że szok [emoji14].A ja się tak dziwnie czuje od wczoraj. Dosłownie czuje jak mi się rozciąga wszystko, boli mnie krzyż i czasem coś zakłuje jak się ruszam ;/
U mnie chleb z nutella chociaz teraz bym zjadła te co Ty hehe konkretna mieszanka by byla [emoji23]Haha ja właśnie się zapchałam kanapkami z roztopionym serem i keczupem. Mało mi do szczęścia potrzeba
Zazdroszczę Wam dziewczyny, ja miałam właściwie jeden dzień gdzie mogłam jeść ile wlezie a teraz przez te bóle głowy to nawet nie mogę na jedzenie patrzeć...U mnie chleb z nutella chociaz teraz bym zjadła te co Ty hehe konkretna mieszanka by byla [emoji23]
-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]