reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny boli mnie gardlo.i ogolnie jestem przeziebiona kupilam syropek i pastylki do ssania czy moge je brać czy to za wcześnie ?
Na ból gardła z tabletek dla ciężarnych lepszy skład mają propolki z róża i malina. Dobrze też sprawdza się płukanie gardła roztworem sody oczyszczonej.
Z syropow alternatywa dla Prenalenu jest Sambucol , albo domowej roboty syrop z cebuli i czosnku ;)

Dużo zdrówka życzę!

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie kolejna masakryczna noc. Córka dalej goraczkuje, słaba jak mucha. Mnie trzeci dzień boli głowa i nie mam siły na nic.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny,
Ja już po wizycie, wczoraj ale już nie miałam siły i czasu pisać.
Wszystko Ok, serduszko bije ❤️ :) ale mam krwiaka w odrębnie kosmowki. Dalej mam brać luteinę 50 pod język 3 razy po 2 tab i odpoczywać. Mam nadzieję że się wchłonie...
z badań muszę zrobić morfologię, tsh, glukozę i mocz. Reszty nie muszę bo robiłam w grudniu. Jeszcze dostałam skierowanie na krew PAPPa i wolna Bhcg do badań prenatalnych ale to dopiero na 29.03

Cześć dziewczyny,
Ja już po wizycie, wczoraj ale już nie miałam siły i czasu pisać.
Wszystko Ok, serduszko bije [emoji173]️ :) ale mam krwiaka w odrębnie kosmowki. Dalej mam brać luteinę 50 pod język 3 razy po 2 tab i odpoczywać. Mam nadzieję że się wchłonie...
z badań muszę zrobić morfologię, tsh, glukozę i mocz. Reszty nie muszę bo robiłam w grudniu. Jeszcze dostałam skierowanie na krew PAPPa i wolna Bhcg do badań prenatalnych ale to dopiero na 29.03
Fajnie że serduszko bije [emoji5]. Dużo odpoczywaj w takiej sytuacji i będzie dobrze [emoji5]. Ty bierzesz luteine A ja duphaston 2 x dziennie. A jeśli mogę zapytać miałaś jakieś plemienia czy coś?

xrot3e3khrx43f8f.png

Fajnie że serduszko bije [emoji5]. Dużo odpoczywaj w takiej sytuacji i będzie dobrze [emoji5]. Ty bierzesz luteine A ja duphaston 2 x dziennie. A jeśli mogę zapytać miałaś jakieś plemienia czy coś?

xrot3e3khrx43f8f.png
Plamien nie miałam, luteinę biorę od początku ze względu na wcześniejsze poronienie. Jak byłam na usg 19.02 to krwiaka nie było teraz się pokazał.

Plamien nie miałam, luteinę biorę od początku ze względu na wcześniejsze poronienie. Jak byłam na usg 19.02 to krwiaka nie było teraz się pokazał.
To tak jak ja. Też muszę brać duphaston bo poprzednią ciążę poronilam. Wypoczywaj A wszystko będzie dobrze [emoji5]. Trzymam kciuki [emoji5]. Często masz wizyty ale to na plus akurat.

3jgx3e3kfy69cdb8.png

reklama
Witam również dziewczyny ja tez już po wizycie i serduszko bije nawet je słyszałam ciąża trochę młodsza ale zdjęcia nie dostałam następna wizyta 29.03[emoji846]

Super wieści [emoji5]. Zazdroszczę że mogłaś usłyszeć bicie [emoji5]. Ja tylko widziałam. Planuję po 12 tc kupić detektor tętna płodu.

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Do góry