Madzia1107
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam [emoji5]. Chociaż jeszcze wtedy tu nie pisałem . Kupiłam bo jakoś mi się spodobała ta książka w sumie dziennik
Brałam to kiedyś jak byłam chora w ciąży. Tylko wtedy byłam po 20 tc.Dziewczyny boli mnie gardlo.i ogolnie jestem przeziebiona kupilam syropek i pastylki do ssania czy moge je brać czy to za wcześnie ?
Dziewczyny boli mnie gardlo.i ogolnie jestem przeziebiona kupilam syropek i pastylki do ssania czy moge je brać czy to za wcześnie ?
Fajnie . Ja już mam . Pierwsze zdjęcie z usg już mam włożone i wykaz badań do zrobienia .A do mnie jutro dotrze segregator od Mamyginekolog [emoji3]
-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]
No już czekam zeby wlozyc tam pierwsze zdjecia z usg [emoji4]Fajnie . Ja już mam . Pierwsze zdjęcie z usg już mam włożone i wykaz badań do zrobienia .
To masz się fajnie z tymi badaniami na nfz. Ja idę w poniedziałek na badania prywatnie. Wstępnie wyliczylam że będą kosztować 250 zł.No już czekam zeby wlozyc tam pierwsze zdjecia z usg [emoji4]
A jutro zadzwonie do gina na nfz umowic sie na wizyte zeby dala mi skierowanie na badania
-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]
Jeszcze nie wiem czy mam fajnie, licze ze gin na nfz mi je da [emoji3]To masz się fajnie z tymi badaniami na nfz. Ja idę w poniedziałek na badania prywatnie. Wstępnie wyliczylam że będą kosztować 250 zł.