m.am
Fanka BB :)
Super, nadal trzymamy kciuki !!![emoji4]Dzięki za kciuki dziewczyny!!! Wada się nie poglebila, oficjalnie mogę rodzic siłami natury, Jezu ale mi ulzylo!!![emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, nadal trzymamy kciuki !!![emoji4]Dzięki za kciuki dziewczyny!!! Wada się nie poglebila, oficjalnie mogę rodzic siłami natury, Jezu ale mi ulzylo!!![emoji16]
Ja wlasnie nie robilam zapasow bo sywierdzilam, że przecież nie wiem czy dziecko nie będzie np uczulone na te, które kupiłam . Mam tylko dwie paczki pampersow tych najmniejszych, a później się zobaczy [emoji6]Zapasy to warto robić jak sie zacznie uzywac 3-4, ja tez oddalam cala paczke pampkow 2, bo juz nie dalo sie mlodego wcisnac. Za to w 3 chodzil naprawde dlugo i kupowalismy hurtem
To teraz będziesz musiała dbać o siebie[emoji4]zero stresu i tylko leżeć i pachnieć hehe Najważniejsze, że ciśnienie się ustablizowalo.Hej. Dziś już dużo lepiej. Leki działają. Dziś ciśnienie 110/80 Lekarz był, wyniki też ok. Także weekend w spa i do domku! A tam leki, odpoczynek i duzo pic. I wrocic na cc w 39tyg. Tyle się dowiedziałam. Przy wypisie dowiem się więcej... Wcisnę się od razu na jakiś termin żeby nie było... Mam nadzieję, że w 38+ cos tam już zrobią.
Zgadza się. Wyszłabym już dziś, ale... wolą poobserwować.To teraz będziesz musiała dbać o siebie[emoji4]zero stresu i tylko leżeć i pachnieć hehe Najważniejsze, że ciśnienie się ustablizowalo.
Ja ostatecznie na start zakupiłam młodemu taki kojec, dostawka turystyczna.
Planuję tylko rożek lub kocyk i musi starczyć bo ani finansowo ani gabarytowo nic więcej nie wcisnę do naszego pokoju. Zobacz załącznik 900181
Ten jeden dzień jeszcze musisz się przemeczyc dla dobra swojego i maleństwa [emoji4]daj znać czy Was jutro wypuszcza do domuZgadza się. Wyszłabym już dziś, ale... wolą poobserwować.
będę pytać... ale mówili coś o poniedziałku...Ten jeden dzień jeszcze musisz się przemeczyc dla dobra swojego i maleństwa [emoji4]daj znać czy Was jutro wypuszcza do domu
Cieszę sięDzięki za kciuki dziewczyny!!! Wada się nie poglebila, oficjalnie mogę rodzic siłami natury, Jezu ale mi ulzylo!!![emoji16]
Super!Dzięki za kciuki dziewczyny!!! Wada się nie poglebila, oficjalnie mogę rodzic siłami natury, Jezu ale mi ulzylo!!![emoji16]