Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staraj sie nie denerwowac, mam nadzieje, ze jeszcze trochę polezysz a potem bezpiecznie Synek sie uridzi.
@Shaer Milego piatku, mimo trudnego poranka!
Ja ostatecznie na start zakupiłam młodemu taki kojec, dostawka turystyczna.Dzięki już kursuje.Zalatwiam wszystkie formalności.Ubranka wczoraj poprasowalam.
Jeszcze tylko kupno fotelika i myślę nad koszem Mojzesza i mogę rodzić.
Zapasy to warto robić jak sie zacznie uzywac 3-4, ja tez oddalam cala paczke pampkow 2, bo juz nie dalo sie mlodego wcisnac. Za to w 3 chodzil naprawde dlugo i kupowalismy hurtemJa uwielbiałam rossmanowskie - te z serii Fun&Fit. Teraz mam paczkę jedynek takich. Mamy blisko rossmanna więc w każdej chwili się pojedzie kupić. Dla córki pozostawałam duuuuzo pieluch i pozniej te małe wydawałam, bo nawet nie zużyłam. Więc teraz bez zapasów
Ja mam 36tyg, czyli ile jeszcze? Mały waży 2900 niby na tym ich sprzęcie.
Super [emoji8][emoji8][emoji173]Dzięki za kciuki dziewczyny!!! Wada się nie poglebila, oficjalnie mogę rodzic siłami natury, Jezu ale mi ulzylo!!![emoji16]
Świetna wiadomość [emoji5]Dzięki za kciuki dziewczyny!!! Wada się nie poglebila, oficjalnie mogę rodzic siłami natury, Jezu ale mi ulzylo!!![emoji16]