Tak za tydzien
Dzisiaj powinno być okej [emoji5] dawaj znać jak się czujesz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak za tydzien
To normalne. Ja do tej pory nie przepadam za cudzymi dziećmi Swoje to zupełnie co innego. Myślałam że będę najgorszą matką świata ale jednak... byłam z dziećmi 4 lata w domu i teraz chcę kolejne Bardzo dużo się zmienia w podejściu do ludzi, życia i w psychice po urodzeniu pierwszego dziecka, przeważnie na lepszeDziewczyny, ktore spodziewaja sie pierwszego dziecka, jestescie trochę przerazone?
Staralam sie rok o dziecko a jak juz zaszłam to sie mega boje, jakis taki niepokoj mam w sobie. I jeszcze szczerze mówiąc nie specjalnie lubie dzieci, ale z drugiej strony bardzo chce założyć "normalna" rodzine. Wszyscy mi mowia ze swoje dziecko to co innego [emoji4]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na fb wybiorę się po założeniu karty ciąży. Ty Szalona obstawiasz dziewczynkę? Ja obstawiam u nas chłopca bo wycelowaliśmy centralnie w owulację jak się okazuje. Choć też wolałabym dziewczynkę bo córka jest młodsza i łatwiej byłoby jej się ze swoją płcią dogadać No i po odchowaniu parę lat jednego i drugiego wiem że mi samej łatwiej dogadać się z dziewczyną No ale teraz już pozamiatane, wezmę co dadząJestesmy tu i na fb
Wczoraj na fb obstawialysmy płeć
i zobaczymy czy sie nam sprawdzi..
Ale tu tez wszystkie z tego co widze uczestniczą w rozmowach
Ja na fb wybiorę się po założeniu karty ciąży. Ty Szalona obstawiasz dziewczynkę? Ja obstawiam u nas chłopca bo wycelowaliśmy centralnie w owulację jak się okazuje. Choć też wolałabym dziewczynkę bo córka jest młodsza i łatwiej byłoby jej się ze swoją płcią dogadać No i po odchowaniu parę lat jednego i drugiego wiem że mi samej łatwiej dogadać się z dziewczyną No ale teraz już pozamiatane, wezmę co dadzą
Juz nie wspominajcie mi o parowkachSchudłam ponad kilogram Yay Od tygodnia jestem na bardzo zbilansowanej zdrowej diecie (dziś już zaliczyłam jajka, tuńczyka, ogórki, rzodkiewki i chleb pełnoziarnisty) i rzeczywiście chudnę. Oby tak dalej Czasem zdarzy mi się coś podjeść spoza diety ale w pracy wychodzi mi za długa przerwa między głównym posiłkiem o 13:00 a kolejnym dopiero w domu około 18:00 więc podgryzam warzywa. Szczególnie że jak długo nic nie jem to mnie mdli jak cholera. Mąż się ze mnie śmiał bo dwa dni temu o północy podjadałam z lodówki kapuchę kiszoną Też wam się zdarzają takie hity? Poza parówkami Szalonej, co było naprawdę szalone
A ja sobie właśnie uświadomiłam, że mam bilet na Sheerana w Warszawie w sierpniu. I jak ja pójdę z takim brzuchem... Jeszcze na płycie miejsce... [emoji17]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Tylko mi bardzo zależało na tym koncercie.. Kupiłam bilet w lipcu ubiegłego rokuSprzedaj bilet