reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja to jakaś pechowa jestem jak w zeszłym tygodniu miałam przez 3 dni plamienia udałam się prywatnie na USG i okazało się, ze wszystko ok, plamienia ustały, byłam szczęśliwa, za chwile się rozchorowalam dosc mocno ale udało mi się zwalczyć najgorsze babcinymi sposobami tak od wczoraj plamienia wrocily :( chyba się wykoncze psychicznie w tej ciąży bo ciągle się martwie i stresuje :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Powtorzylam dzisiaj bete, pieknie rosnie :) z 39,1 na 104,5 :D Po weekendzie chyba pojde do gin bo jakas infekcja mi sie przyplatala, tylko z tego co pamietam to w 1 trymestrze chyba nic nie mozna na infekcje brac :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powtorzylam dzisiaj bete, pieknie rosnie :) z 39,1 na 104,5 :D Po weekendzie chyba pojde do gin bo jakas infekcja mi sie przyplatala, tylko z tego co pamietam to w 1 trymestrze chyba nic nie mozna na infekcje brac :/

Super gratuluję. Zdrówka życzę. [emoji6]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to jakaś pechowa jestem jak w zeszłym tygodniu miałam przez 3 dni plamienia udałam się prywatnie na USG i okazało się, ze wszystko ok, plamienia ustały, byłam szczęśliwa, za chwile się rozchorowalam dosc mocno ale udało mi się zwalczyć najgorsze babcinymi sposobami tak od wczoraj plamienia wrocily :( chyba się wykoncze psychicznie w tej ciąży bo ciągle się martwie i stresuje :(

A do swojego lekarza nie możesz zadzwonić ?? Dla spokoju żeby się nie stresować cały weekend :confused:;)

Mi lekarz kazał kupić Invag , powiedział, że w ciąży tylko to mogę brać :)

A do swojego lekarza nie możesz zadzwonić ?? Dla spokoju żeby się nie stresować cały weekend :confused:;)

Mi lekarz kazał kupić Invag , powiedział, że w ciąży tylko to mogę brać :)
Niestety mieszkam w UK i tutaj bardzo luźno podchodzą do ciąży, umowilam sie na jutro do polskiego lekarza i licze, ze on pomoże i mnie uspokoi.

Nie zaglądałam bo myślałam że forum zginęło i wszyscy na FB poszli. A jednak jest nas coraz więcej. U mnie termin na 4.10. Mdłości raz są raz nie ma pierwszą ciąża sama nie wiem. Smutne to że mam miesniaka na macicy około 6 cm i to mnie bardzo martwi. Czy któraś z Was miała podobnie?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry wieczor Dziewczyny [emoji4]

Edzia, ja mam podobnie...myślę że nie ma się co martwić.

Nesbitt gratuluję dobrych wieści [emoji4]

Aisza ja też mam podobnie bo 9+

Widzę że zakupy udane [emoji16]. Dla mnie to zdecydowanie za wcześnie.

Co do ciążowych "dolegliwości " to nawet nie wiem czy to jest dolegliwość, bo mam problem z piciem czegokolwiek [emoji54] Z początkiem ciąży piłam wodę i się z nią nie rozstawalam. Teraz nie mogę na nią patrzeć. Piję za mało, ale nie mogę wmusić w siebie niczego. Nic mi nie smakuje.
Z wagą stoję jak stałam chociaż jem i to więcej niż zwykle.
Wczorj chciałam zapisać się na prenatalne i w moim mieście nie mają miejsc w tym terminie co potrzebuję [emoji50]. Wyjdzie na to, że zostanie mi Szczecin...no i się rozplakałam...
Tak hormony buzują. A przy tym kicham, mam gile po pas i już dosyć czosnku i naturalnej witaminy C [emoji14]
No to sobie pomarudziłam.

Ostatnia edycja:
Do góry