reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
@szalona no wlaśnie na to liczę ;) nie chcę przenosić :D

u mnie już super, brzuch mięciutki, także zrobiłam obiecanego placka i zapiekanki na kolację ;) czuję się jak "młody Bóg" ;)
Tylko Ty masz tp 18..więc jeszcze.nie czas na wczesniejsze porody....

Tak przejrzałam nasza liste.. te pierwsze kilka osób.. i na poczatku wrzesnia juz niektore sie moga rozpakować

Ja mialam ktg na pewno przed 39 tc..ale nie pamietam od ktorego tc... 38 czy 37...
A wy macie juz ktg??
Albo lekatze planuja na najblizszych wizytach? Pewnie jak sie powie ze brzuch sie napina to sprawdza i zrobia szybciej...
Moj gin kazal mi juz robic ktg chyba po 34tc w pierwszej ciazy chociaz NIC sie nie działo. Teraz jeszcze nie ustalalam ale pewnie bedzie trochę wczesniej albo podobnie. Mialam przed wizytami, a w 9msc co tydzien w szpitalu i tylko patrzyl czy ok.

reklama
Tylko Ty masz tp 18..więc jeszcze.nie czas na wczesniejsze porody....

Tak przejrzałam nasza liste.. te pierwsze kilka osób.. i na poczatku wrzesnia juz niektore sie moga rozpakować

tak, ten 18 pazdziernik to tylko tak wpisane, bo nie miesiączkowalam, na każdym USG wychodzi między 10-12 październik, - a rodząc w 38tc mogę zahaczyć o końcówkę września ;)

Do góry