Szalona 29
Moderatorka
37+6 - odeszły mi wody
To organizm widocznie juz intensywniej trenuje....raczej ciazy nie przenosisz... mozesz liczyc bardziej na 38tc niz 39 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
37+6 - odeszły mi wody
Ja mam tego typu podobny, bardzo prosty, no i nawilza [emoji6]A i kupiłam nawilżacz powietrza nie wiem czy się sprawdzi bo to taki najprostszy raczej... może ktoś ma?
Ja bede miala robione od 30 tyg czyli od nastepnej wizytyJa mialam ktg na pewno przed 39 tc..ale nie pamietam od ktorego tc... 38 czy 37...
A wy macie juz ktg??
Albo lekatze planuja na najblizszych wizytach? Pewnie jak sie powie ze brzuch sie napina to sprawdza i zrobia szybciej...
Tylko Ty masz tp 18..więc jeszcze.nie czas na wczesniejsze porody....@szalona no wlaśnie na to liczę nie chcę przenosić
u mnie już super, brzuch mięciutki, także zrobiłam obiecanego placka i zapiekanki na kolację czuję się jak "młody Bóg"
Gdyby nie było takiego materiału to wózek by po kilku wejściach zmienił kolor. Poza tym w dasz mu są kliny wentylujace wewnątrz.Ekstra. ..czyli jest cos takiego w wozkach zastosowane...
wiec takie wozki beda pewnie lepsze niz niejeden o jasnej barwie bez SPF50+
Ja mam o 19:15 pewnie najpóźniejO ktorej macie wizyty w środę..bo troche nas wtedy jest...?
Ja 12.20 mam widzenie :'
Moj gin kazal mi juz robic ktg chyba po 34tc w pierwszej ciazy chociaz NIC sie nie działo. Teraz jeszcze nie ustalalam ale pewnie bedzie trochę wczesniej albo podobnie. Mialam przed wizytami, a w 9msc co tydzien w szpitalu i tylko patrzyl czy ok.Ja mialam ktg na pewno przed 39 tc..ale nie pamietam od ktorego tc... 38 czy 37...
A wy macie juz ktg??
Albo lekatze planuja na najblizszych wizytach? Pewnie jak sie powie ze brzuch sie napina to sprawdza i zrobia szybciej...
Ja mam wizyty terazJa bede miala robione od 30 tyg czyli od nastepnej wizyty
Tylko Ty masz tp 18..więc jeszcze.nie czas na wczesniejsze porody....
Tak przejrzałam nasza liste.. te pierwsze kilka osób.. i na poczatku wrzesnia juz niektore sie moga rozpakować