reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja Ci zazdroszczę. Mnie boli brzuch... słabiej /micniej różnie a wizyta we wtorek. Ciesz się ze organizm tak dobrze przyjmuje ciąże :)

Dziewczyny ja znowu swiruje [emoji43][emoji43] martwi mnie ten brak objawów a do lekarza jeszcze 6 dni ehhh

A na L4 chce isc odrazu. Lubie swoja prace ale to ciężka praca [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do zawodów
. To koloowo tu u nas :) fajnie
Moje dzieci juz grzecznie śpią.. kolacja i jakos filmik na wieczór :)
Uwielbiam tą cisze po calym dniu gdzie tylko byl halas i bieganina...

Kto w poniedzialek ma wizyte???

A kto na weekendzie testuje ??
Ja mam w poniedziałek wizytę.
Mój dzieć późno chodzi spać bo ok 22...a ja padam razem z nim.
Mąż mnie drażni i nawet nie mam ochoty z nim siedzieć przed tv.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Szalona jak super. A już w ogóle byłoby super jak i trzecia byłaby w ciąży. Ale to nie wasza wina ze wy potraficie bez przeszkód zajść a ona nie. :/

Ja byłam zastępcą kierownika w sklepie, a teraz macierzyński z jednym bobasem i raptem 3 miesiące będę bez macierzyńskiego i znowu wpadam w macierzyński.

Dobry wieczór Dziewczyny.

Kffiatek dziękuję za miłe słowa [emoji8] tak czasem bywa w ciąży i w życiu...są dni te lepsze (jak dziś ) i te słabsze ( jak wczoraj ) [emoji6]
Jeśli dobrze zrozumiałam to jesteś grafikiem komputerowym?
Ja też kiedyś pracowałam w agencji reklamowej. [emoji4]

Jestem z zawodu grafikiem komputerowym i pracuję w fabryce zabawek [emoji16].
Jest kolorowo i duuużo się dzieje. Z zamiłowania trochę fotografuję, i zajmuję się z przyjemności scrapbookingiem.

U mnie o ciąży wie cała najbliższa rodzina, z racji tego, że zaczęłam szpitalem...podobnie z firmą, w której pracuję, nie potrafiła bym kłamać, że byłam z innego powodu w szpitalu tym bardziej, że zabrali mnie z pracy.
Przyjaciółki wiedzą [emoji4] i tacy jedni najbliżsi znajomi, którym 13.02 urodziła się córeczka. Czekali na nas [emoji6] dlatego wiedzą, tylko oni wiedzieli, że się staramy.
Reszcie powiemy przy okazji, ale po pierwszych badaniach prenatalnych. Też chcę mieć pewność nim reszta zacznie gratulować.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zero...żadnego poczucia ze jest ciaza...?

Mnie nic nie boli..nic nie kuje.. piersi tez nie.ale ja jeszcze tydzien temu cycem karmiłam..wiec ten temat niemiarodajny

- Ale jest mi straaaasznie zimno.. mimo wlaczonego grzania..siedze pod kocami
--Temperatura non stop 37,0~ 37,1
- bardzooo duzo jem i piję... takie zapotrzebowanie zwiększone
- brzuch wiekszy widoczy..tak jak w poprzedniej ciąży
- mam takie huśtawki nastroju, ze bez kija nie podchodź... cierpliwosc zmalala do zera..a ja oaza spokoju jestem.. a teraz potrafie wybuchnąć
- prawie codziennie cos slodkiego jadlam.. jestem uzalezniona od slodkiego...teraz... nic... czekolada moze nie istnieć
Takie pierdoly... masz cos z tego?
No wlasnie z tym poczuciem zimna. Czesto ostatnio tak mam. I senna strasznie jestem.

A dzis tata powiedzial ze jakis zwiększony apetyt mam [emoji23]
I od czasu do czasu cos mnie ukluje

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry