reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja Ci zazdroszczę. Mnie boli brzuch... słabiej /micniej różnie a wizyta we wtorek. Ciesz się ze organizm tak dobrze przyjmuje ciąże :)

Dziewczyny ja znowu swiruje [emoji43][emoji43] martwi mnie ten brak objawów a do lekarza jeszcze 6 dni ehhh

A na L4 chce isc odrazu. Lubie swoja prace ale to ciężka praca [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do zawodów
. To koloowo tu u nas :) fajnie
Moje dzieci juz grzecznie śpią.. kolacja i jakos filmik na wieczór :)
Uwielbiam tą cisze po calym dniu gdzie tylko byl halas i bieganina...

Kto w poniedzialek ma wizyte???

A kto na weekendzie testuje ??
Ja mam w poniedziałek wizytę.
Mój dzieć późno chodzi spać bo ok 22...a ja padam razem z nim.
Mąż mnie drażni i nawet nie mam ochoty z nim siedzieć przed tv.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Szalona jak super. A już w ogóle byłoby super jak i trzecia byłaby w ciąży. Ale to nie wasza wina ze wy potraficie bez przeszkód zajść a ona nie. :/

Ja byłam zastępcą kierownika w sklepie, a teraz macierzyński z jednym bobasem i raptem 3 miesiące będę bez macierzyńskiego i znowu wpadam w macierzyński.

Dobry wieczór Dziewczyny.

Kffiatek dziękuję za miłe słowa [emoji8] tak czasem bywa w ciąży i w życiu...są dni te lepsze (jak dziś ) i te słabsze ( jak wczoraj ) [emoji6]
Jeśli dobrze zrozumiałam to jesteś grafikiem komputerowym?
Ja też kiedyś pracowałam w agencji reklamowej. [emoji4]

Jestem z zawodu grafikiem komputerowym i pracuję w fabryce zabawek [emoji16].
Jest kolorowo i duuużo się dzieje. Z zamiłowania trochę fotografuję, i zajmuję się z przyjemności scrapbookingiem.

U mnie o ciąży wie cała najbliższa rodzina, z racji tego, że zaczęłam szpitalem...podobnie z firmą, w której pracuję, nie potrafiła bym kłamać, że byłam z innego powodu w szpitalu tym bardziej, że zabrali mnie z pracy.
Przyjaciółki wiedzą [emoji4] i tacy jedni najbliżsi znajomi, którym 13.02 urodziła się córeczka. Czekali na nas [emoji6] dlatego wiedzą, tylko oni wiedzieli, że się staramy.
Reszcie powiemy przy okazji, ale po pierwszych badaniach prenatalnych. Też chcę mieć pewność nim reszta zacznie gratulować.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zero...żadnego poczucia ze jest ciaza...?

Mnie nic nie boli..nic nie kuje.. piersi tez nie.ale ja jeszcze tydzien temu cycem karmiłam..wiec ten temat niemiarodajny

- Ale jest mi straaaasznie zimno.. mimo wlaczonego grzania..siedze pod kocami
--Temperatura non stop 37,0~ 37,1
- bardzooo duzo jem i piję... takie zapotrzebowanie zwiększone
- brzuch wiekszy widoczy..tak jak w poprzedniej ciąży
- mam takie huśtawki nastroju, ze bez kija nie podchodź... cierpliwosc zmalala do zera..a ja oaza spokoju jestem.. a teraz potrafie wybuchnąć
- prawie codziennie cos slodkiego jadlam.. jestem uzalezniona od slodkiego...teraz... nic... czekolada moze nie istnieć
Takie pierdoly... masz cos z tego?
No wlasnie z tym poczuciem zimna. Czesto ostatnio tak mam. I senna strasznie jestem.

A dzis tata powiedzial ze jakis zwiększony apetyt mam [emoji23]
I od czasu do czasu cos mnie ukluje

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry