reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja znowu swiruje [emoji43][emoji43] martwi mnie ten brak objawów a do lekarza jeszcze 6 dni ehhh

A na L4 chce isc odrazu. Lubie swoja prace ale to ciężka praca [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki ja już po wizycie widziałam kropka i bijące serduszko :D . Karta ciąży założona, teraz badania i następna wizyta w marcu.
dd5340bbea015af8

Ja jestem socjolog ale przeianowana na księgową
Jupiii :)
Super wiadomość

Dziewczyny ja znowu swiruje [emoji43][emoji43] martwi mnie ten brak objawów a do lekarza jeszcze 6 dni ehhh

Zero...żadnego poczucia ze jest ciaza...?

Mnie nic nie boli..nic nie kuje.. piersi tez nie.ale ja jeszcze tydzien temu cycem karmiłam..wiec ten temat niemiarodajny

- Ale jest mi straaaasznie zimno.. mimo wlaczonego grzania..siedze pod kocami
--Temperatura non stop 37,0~ 37,1
- bardzooo duzo jem i piję... takie zapotrzebowanie zwiększone
- brzuch wiekszy widoczy..tak jak w poprzedniej ciąży
- mam takie huśtawki nastroju, ze bez kija nie podchodź... cierpliwosc zmalala do zera..a ja oaza spokoju jestem.. a teraz potrafie wybuchnąć
- prawie codziennie cos slodkiego jadlam.. jestem uzalezniona od slodkiego...teraz... nic... czekolada moze nie istnieć
Takie pierdoly... masz cos z tego?

Ostatnia edycja:

Jest jeszcze wcześnie nie musisz mieć żadnych dolegliwości. A nóż jesteś jedna z tych osób które ciąże przejdą gładko :)

Witajcie :)
U mnie test zrobiony 2 dni temu i wyskoczyły Nam cudowne 2 kreseczki :) Mimo, że bardzo chceliśmy i planowaliśmy zaczynam panikowac, ale ponoć to normalne. W poniedziałek idę potwierdzić do ginekologa.
Miło mi będzie tu z Wami przeżyć te 9 msc 8-)

Nie za wcześnie do ginekologa ? Możesz nic nie zobaczyć

reklama
Do góry