reklama
Mama po raz drugi
Fanka BB :)
za mną "ciężka" noc, moja siostra (28tc) wczoraj się źle czułam, bardzo ją bolała głowa, po tabletce w zasadzie nie przeszło, na wieczór dostała do tego okropnych dreszczy, nakrzyczałam żeby pojechała na IP, bo jak ona się męczy to dziecko też... o 21:30 napisała że jest lepiej a o 22:00 że jednak jedzie na IP... ok północy napisała że zostaje na oddziale, potem o 2 w nocy sms że ekg wyszło źle i ma zastój w nerce i odesłali ją do innego szpitala, tam miała pobrane krew i mocz i o 2 dostała na IP kroplówkę, o 4 nad ranem były wyniki i chyba nie jest za dobrze, bo po mimo braku miejsc przyjęli ją na oddział (leży wraz z 3 innymi paniami na patologii ciąży na korytarzu...), dziś też się nie czuje dobrze... eh... to kolejny znak by nie bagatelizowac swoich objawów i reagować jak najszybciej
Ja pierwszego mam zimowego, rozmiary by sie zgadzaly, ale wychowalismy go przez pierwsze pol roku praktycznie bez swoich ubranek, wszystko pozyczone i wrocilo do wlascicieli. Tym razem juz nie mam od kogo tak wypozyczyc, tym bardziej ze potrzebne duzo wiecej niz mielismy znalazlam babeczke na olx ktora wyprzedaje kilka wyprawek dziewczecych i chłopięcych, bo ma po wnukach. Jesli bede zadowolona z zakupow to nie omieszkam jej Wam polecićJa jestem w trakcie poszukiwań. Mam coś po starszaku, ale nie tyle ile bym chciała. I Antek jest z maja, a teraz październik i jednak dużo muszę dokupić tych cieplejszych ubranek
Mama po raz drugi
ah i ogólnie to własnie obudziłam się na siusiu i wtedy dostałam sms (kolejny) od siostry, potem już nerwy i spac nie mogłam, jak o 4 się okazało że zostaje pod opieką to mi ulżyło, ale młody tak okropnie kopał że się nie dało spać! no i nie spałam juz nic mały akrobata a ja dziś wizytuje o 12:00 <3
Dzięki za troskę już w domku jestem, pisałam ale pewnie Ci umknęło odpoczywam, biorę magnez i luteinę w razie skurczy mam brać nospe ale na szczęście się nie przydaje. W środę do lekarza na kontrole. Jak tak więcej leżę to mały mi w brzuchu szaleje normalnie muszę czasem wstać i się przejść albo się pobujać bo leżeć mi nie daje
To fajnie że już lepiej ))
U mnie zaczynają się jakies takie silniejsze kopniaki , to moja 1 ciąża i początkowo były delikatne a teraz to tak jakby pierw mam wariacje w żołądku bulgotanie i potem takie mocne rozciąganie ... A co będzie dalej ? Tj dopiero 26 TC a potem pewnie będzie jeszcze bardziej boleć te kopniaki
Margonelka
Dzień dobry
@Mamisia83 dziękuję Ci za zainteresowanie,to strasznie miłe tak wejść i zobaczyć,że ktoś pomyślał o mnie
Mam nadzieję, że z synkiem już lepiej i zaczął jesc
Przede wszystkim...
@Oczekujaca123 nie ma słów,które potrafiłby Cię pocieszyć,ale wiedz,że my się tu za Was modlimy. Jeśli będziesz potrzebowała rozmowy ze mną jako mamą,która też straciła swoje dzieciątko lub po prostu rozmowy z kobietą...pisz śmiało. Tule :*
Ja od poniedziałku mam wolne,przynajmniej to zawodowe bo w domu to wiadomo. Jestem teraz na nowym domu,kupe rzeczy do ogarnięcia.. I generalnie jestem zmęczona notorycznie,ale która z nas nie jest
@Mamisia83 dziękuję Ci za zainteresowanie,to strasznie miłe tak wejść i zobaczyć,że ktoś pomyślał o mnie
Mam nadzieję, że z synkiem już lepiej i zaczął jesc
Przede wszystkim...
@Oczekujaca123 nie ma słów,które potrafiłby Cię pocieszyć,ale wiedz,że my się tu za Was modlimy. Jeśli będziesz potrzebowała rozmowy ze mną jako mamą,która też straciła swoje dzieciątko lub po prostu rozmowy z kobietą...pisz śmiało. Tule :*
Ja od poniedziałku mam wolne,przynajmniej to zawodowe bo w domu to wiadomo. Jestem teraz na nowym domu,kupe rzeczy do ogarnięcia.. I generalnie jestem zmęczona notorycznie,ale która z nas nie jest
Mama po.raz trzeci
Wiem wiem..ja tez nie pisze ze mi strasNie zle. Gdyby tak bylo darowalabym sobie trzecia dzidzie. Kocham te moje skarby nad zycie, ale gdybym miala pomoc od mojego męża i gdyby to bardziej ogarnial a nie tylko skupial.sie na sobie byloby mi o jiebo lepiej. Kobieta, jak kazdy musi od czasu do.czasu zamknac drzwii, wyjsc sama ze soba i dla.siebie a u nas tego nie maMi nie jest jakoś bardzo źle i dramatycznie.Po.prostu chciałabym czasem.pobyc sama.Poczytac w.spokoju.Pospac.Cokolwiek...BEZ DZIECI!
mam te same obawy, tym bardziej że w 23+0 miał 768g! (ale mierzone na sprzęcie na IP) dodam że dzieć własciwie od początku jest do tygodnia starszy, dziś mam wizytę i dokończenie połówkowych, także jak się dowiem czegoś więcej to dam znać
no ale najważniejsze by było ZDROWE! moge nawet klocuszka 5kg urodzić byleby zdrowego <3
Czyli 24+0 skoro starsze o tydzień około )) więc waga w sam raz jak na początek 25 tygodnia hihihi ))
Najważniejsze że zdrowe , daj znać jak po wizycie )
Załączniki
margerrita
Ja dziś od 7:20 w laboratorium i walczę z glukoza....oby tylko wytrzymać , już mnie mniej mdli ale pierwsze 20 min były okropne (( ktoś dziś że mną ?
Ja tez dzis glukoza. Damy rade
reklama
Margonelka
Ano ja...siedzę od godziny prawie po 'drinku'i nie jest źle...Ja dziś od 7:20 w laboratorium i walczę z glukoza....oby tylko wytrzymać , już mnie mniej mdli ale pierwsze 20 min były okropne (( ktoś dziś że mną ?
Tutaj w lab jest mlody chłopak,który krew pobiera i powiem Wam,ze delikatniejszy niz kobieta