Dostalam tydzien temu, a skladalam w ostatnim tygodniu. Pewnie do Ciebie tez niedlugo dotrzeDostalyscie juz zwrot podatku????? U mnoe 4.07 bedzie rowne 3 miesiace od zlozenia zeznania.... pewnie w roznych miejscowosciach roznie to trwa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostalam tydzien temu, a skladalam w ostatnim tygodniu. Pewnie do Ciebie tez niedlugo dotrzeDostalyscie juz zwrot podatku????? U mnoe 4.07 bedzie rowne 3 miesiace od zlozenia zeznania.... pewnie w roznych miejscowosciach roznie to trwa...
Powodzenia na wizycie.ah i ogólnie to własnie obudziłam się na siusiu i wtedy dostałam sms (kolejny) od siostry, potem już nerwy i spac nie mogłam, jak o 4 się okazało że zostaje pod opieką to mi ulżyło, ale młody tak okropnie kopał że się nie dało spać! no i nie spałam juz nic mały akrobata a ja dziś wizytuje o 12:00 <3
Dziewczyny,mam Panią ktora sprzrdaje ubranka 56-68po swojej coreczce. Pani jest solidna i niedroga,sama od niej kupilam ciuszki dla Szymka 70szt/70zl. Jeśli któraś byłaby chętny to dam namiar
Ja składałam przez internet i po około miesiącu na koncie było.Dostalyscie juz zwrot podatku????? U mnoe 4.07 bedzie rowne 3 miesiace od zlozenia zeznania.... pewnie w roznych miejscowosciach roznie to trwa...
Fb o ile pamiętam nie masz,prawda? To daj jakiś mail czy coś,zebym mogla podać tej Pani,żeby mogła się z Tobą skontaktować itdJestem chętna.
Sama będę musiała.sie po chłopakach popozbywac np ubranek do chrztu...
Juz nie pamietam, ze go mialam [emoji23] Jakos po miesiacu kasa byla.Dostalyscie juz zwrot podatku????? U mnoe 4.07 bedzie rowne 3 miesiace od zlozenia zeznania.... pewnie w roznych miejscowosciach roznie to trwa...
Czyli 24+0 skoro starsze o tydzień około )) więc waga w sam raz jak na początek 25 tygodnia hihihi ))
Najważniejsze że zdrowe , daj znać jak po wizycie )
Trzymam kciuki żeby jej szybko pomogli. Dobrze, że pojechała do szpitala.ah i ogólnie to własnie obudziłam się na siusiu i wtedy dostałam sms (kolejny) od siostry, potem już nerwy i spac nie mogłam, jak o 4 się okazało że zostaje pod opieką to mi ulżyło, ale młody tak okropnie kopał że się nie dało spać! no i nie spałam juz nic mały akrobata a ja dziś wizytuje o 12:00 <3
Ja 16.04 składałam przez neta- zwrotu jeszcze nie dostaliśmyDostalyscie juz zwrot podatku????? U mnoe 4.07 bedzie rowne 3 miesiace od zlozenia zeznania.... pewnie w roznych miejscowosciach roznie to trwa...
Czy ja dobrze widzę, że jadłas o 3 w nocy? [emoji79] ja to już potem (w sensie jak położę się spać) tylko wodę pije, żeby oszukać żołądek jak coś [emoji6]