sandralevv93
Fanka BB :)
A u mnie 23+2 i 590g [emoji3][emoji173]22+2 i 630 g to chyba sporo ?
Ja 23+6 miałam 645 g.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie 23+2 i 590g [emoji3][emoji173]22+2 i 630 g to chyba sporo ?
Ja 23+6 miałam 645 g.
Dexaven na szybszy rozwój płuc u dziecka.Jaki steryd ? Ktoś coś kiedyś pisał o jakimś sterydzie właśnie... o nazwę mi chodzi albo co ma na celu ?
22+2 i 630 g to chyba sporo ?
Ja 23+6 miałam 645 g.
Najważniejsze, że szyjka zamknięta :-) O tą resztkę szyjki się powalczy. Trzymam kciuki i dobranoc!Dostałam kroplówkę z lekiem rozkurczowym, luteinę i nospę. Zrobili mi usg jeszcze raz szyjka krótka ale zamknięta, mały wazy 630gr. Poleżę tu 3-4 dni pod kroplówką i zobaczymy jak się będzie szyjka zachowywać, jak nie bedzie żadnej poprawy to założą krążek.
Jestem w szpitalu. Od wczoraj. I leżę w pozycji "do góry nogami jak to oni mówią....@Oczekujaca123 strasznie mi.przykro, ze musisz to przezywac, ale kochana musisz byc pozytywnej mysli, @aspekt ma racje, wizualizuj.
Powinni cie w ogóle byli zostawic w sZpitalu do tej decyzji i w ogole...
O ktorej jutro masz tak byc?
Nie mają. ... spytam dziś czy powinnam jechać gdzieś gdzie jest patologia ciazy i neonatologia.Dziewczyny trzymajcie się jakoś, z nogami na suficie ale jeszcze chwile wytrzymać !
@oczekujac123 mecz ich o ten steryd, nie ma żartów, ratują 500 gramowe dzieciaczki Franek ma już dużo więcej - da radę nawet gdyby coś maja ogarniętą neonatologie w tym szpitalu ? Jak nie to bym się przenosiła.
Przyspieszenie wytworzenia się płucJaki steryd ? Ktoś coś kiedyś pisał o jakimś sterydzie właśnie... o nazwę mi chodzi albo co ma na celu ?
Jednak jest.Dziewczyny trzymajcie się jakoś, z nogami na suficie ale jeszcze chwile wytrzymać !
@oczekujac123 mecz ich o ten steryd, nie ma żartów, ratują 500 gramowe dzieciaczki Franek ma już dużo więcej - da radę nawet gdyby coś maja ogarniętą neonatologie w tym szpitalu ? Jak nie to bym się przenosiła.