reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dostałam kroplówkę z lekiem rozkurczowym, luteinę i nospę. Zrobili mi usg jeszcze raz szyjka krótka ale zamknięta, mały wazy 630gr. Poleżę tu 3-4 dni pod kroplówką i zobaczymy jak się będzie szyjka zachowywać, jak nie bedzie żadnej poprawy to założą krążek.

Dostałam kroplówkę z lekiem rozkurczowym, luteinę i nospę. Zrobili mi usg jeszcze raz szyjka krótka ale zamknięta, mały wazy 630gr. Poleżę tu 3-4 dni pod kroplówką i zobaczymy jak się będzie szyjka zachowywać, jak nie bedzie żadnej poprawy to założą krążek.
Najważniejsze, że szyjka zamknięta :-) O tą resztkę szyjki się powalczy. Trzymam kciuki i dobranoc!

@Oczekujaca123 strasznie mi.przykro, ze musisz to przezywac, ale kochana musisz byc pozytywnej mysli, @aspekt ma racje, wizualizuj.
Powinni cie w ogóle byli zostawic w sZpitalu do tej decyzji i w ogole...
O ktorej jutro masz tak byc?
Jestem w szpitalu. Od wczoraj. I leżę w pozycji "do góry nogami jak to oni mówią....
Miałam dziś znów ktg poki co skurczów nie nam.
Noc ciężka, budziłam się co godzinę. Nie wygodnie mi wszystko mnie boli nie zdają sobie chyba sprawy, że tak się spać nie da na dłuższą metę:(
Nadal jak sikam to mam takie skrzepy/kawałki krwi jak na okres...
Nie miałam skurczów wiec pozwolili mi się nawet umyć w chłodnej wodzie wiec choć chwilę mogłam postać.

Czekam niecierpliwie na wizyte.

Franek sobie kopie .. A ja boje się i niego :(

Dziewczyny trzymajcie się jakoś, z nogami na suficie ale jeszcze chwile wytrzymać !
@oczekujac123 mecz ich o ten steryd, nie ma żartów, ratują 500 gramowe dzieciaczki Franek ma już dużo więcej - da radę nawet gdyby coś :) maja ogarniętą neonatologie w tym szpitalu ? Jak nie to bym się przenosiła.
Nie mają. ... spytam dziś czy powinnam jechać gdzieś gdzie jest patologia ciazy i neonatologia.

reklama
Dziewczyny trzymajcie się jakoś, z nogami na suficie ale jeszcze chwile wytrzymać !
@oczekujac123 mecz ich o ten steryd, nie ma żartów, ratują 500 gramowe dzieciaczki Franek ma już dużo więcej - da radę nawet gdyby coś :) maja ogarniętą neonatologie w tym szpitalu ? Jak nie to bym się przenosiła.
Jednak jest.
Link do: Oddział Noworodkowy
Czy to jest ok ? :(

Do góry