reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Pije, ale jak nie ma moczu to nie mogę za dużo bo obrzęku płuc dostanę.... na razie zjadłam już 3 pęczki pietruszki ( podobno działa moczopędnie) ...

Dobrze... nawet nie wiedziałam że pietruszka tak działa
...
Dawaj znać jak się czujesz... i w razie co to nie zwlekaj jakbyś się gorzej poczuła ale Ty to wiesz doskonale .......

Ja się tylko Boje, że dziecko będzie z a bardzo chciało juz wyjsc i nie dadzą rady założyć tego szwu... Boje się trgo wiec leżę i juz nie wiem co robić. Mogłabym cały czas płakać. ;(

Placz nie pomoze a. moze wywolac skurcze. Glaszc brzuszek, wizualizuj jak pisala @aspekt
lekarze czesto tak glupio gadaja - mi w pierwszej ciazy zrobil. sie krwiak po wypadku i pekl. Bylam przerazona,. ze. trace.dziecko, a jak uslyszalam jak lekarz mowi o mnie 'ta krwawiaca, z. poronienieniem w toku' to juz w ogole niw moglam. sie uspokoic. A. na USG wyszlo, ze. dzieciatko ma bijace serduszko i ma. sie calkiem dobrze...

Wiec musisz sie nastawic pozytywnie. Myskec,. ze. wszystko co robisz, to robisz dla. dziecka i dla siebie. Nawet jesli bedzie sie to wiazalo z niedogodnosciami takimi jak nieprsyjemne zabiegi czy dluzszy pobyt w szpitalj musisz byx pewna ze. dasz rade. Za Was. dwoje. Matka to istota, ktora mnostwo sily bierze niewiadomo skad. Wiec mysl. teraz tylko o dzidziusiu i probuj przekonac Franusia,. zeby posiedzial jeszcze troszke. Obiecaj mu cos ladnego jak dotrze do 30 tc i jeszcze cos jak do 35 czy 40 tc i dotrzymaj slowa.

Placz nie pomoze a. moze wywolac skurcze. Glaszc brzuszek, wizualizuj jak pisala @aspekt
lekarze czesto tak glupio gadaja - mi w pierwszej ciazy zrobil. sie krwiak po wypadku i pekl. Bylam przerazona,. ze. trace.dziecko, a jak uslyszalam jak lekarz mowi o mnie 'ta krwawiaca, z. poronienieniem w toku' to juz w ogole niw moglam. sie uspokoic. A. na USG wyszlo, ze. dzieciatko ma bijace serduszko i ma. sie calkiem dobrze...

Wiec musisz sie nastawic pozytywnie. Myskec,. ze. wszystko co robisz, to robisz dla. dziecka i dla siebie. Nawet jesli bedzie sie to wiazalo z niedogodnosciami takimi jak nieprsyjemne zabiegi czy dluzszy pobyt w szpitalj musisz byx pewna ze. dasz rade. Za Was. dwoje. Matka to istota, ktora mnostwo sily bierze niewiadomo skad. Wiec mysl. teraz tylko o dzidziusiu i probuj przekonac Franusia,. zeby posiedzial jeszcze troszke. Obiecaj mu cos ladnego jak dotrze do 30 tc i jeszcze cos jak do 35 czy 40 tc i dotrzymaj slowa.
Brzuszka niech nie głaszcze! To wywołuje napinanie macicy. A resztę popieram :-)

Ja mam tak przewrażliwioną macicę, że nawet położyć ręki na brzuchu nie mogę, bo od razu jest skurcz.

reklama

jak moja siostra miała krwotok w 12tc to lekarz stwierdził poronienie nie robiąc USG, natychmiast pojechałam z nią do drugiego szpitala i tam zrobili USG, dziecko żyło, dziś siostra jest w 27tc i ma się całkiem dobrze, także ten.....

Do góry