reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dostałam kroplówkę z lekiem rozkurczowym, luteinę i nospę. Zrobili mi usg jeszcze raz szyjka krótka ale zamknięta, mały wazy 630gr. Poleżę tu 3-4 dni pod kroplówką i zobaczymy jak się będzie szyjka zachowywać, jak nie bedzie żadnej poprawy to założą krążek.

Ja bym brała krążek przynajmniej czułabyś się pewniej ze jakieś zabezpieczenie w razie w masz

reklama
Byl juz obchód, le mnie nie dotyczył.... ja będę miała o 10 badanie i rozmowę z profesorem.... profesor Krzysztof Sodowski moze ktoś kojarzy ze Śląska?

Zapytam go czy nie lepiej dla mnie i dziecka byloby , żebym była w rudzie śląskiej. Zobaczę czy jest szansa , zeby mnie tam przewiezli. Zobaczę tez co będzie miał mi do zaproponowania. Na pewno dziś mają pobrać mi wymaz z pochwy. Tyle na razie Wiem

Czy któraś z Was korzystała z kosza Mojżesza? Ten który mnie interesuje ma 87cm w środku, myślicie, że wystarczy do ok 7-8miesiaca ?

Chcemy tez miec lozeczko , nawet mamy już materac wiec i tak kupimy lozeczko, le wymyśliłam sobie tak, że w sypialni naszej obok łóżka będzie kosz Mojżesza (łatwiej bedzie mi dziecko wyciągnąć, nie będę musiała tyle rzeczy w sypialni przestawiac, niby mam dużą sypialnie, ale mam juz tam szafę 3m, komode i ogromne łóżko wiec musialabym na pewno komode wynieść A łóżeczko i tak byloby w sumie trochę w przejsciu). Z kolei lozeczko byloby juz w pokoju dziecka. I tak wymyśliłam, że do tego łóżeczka dziecko przeniose jak wyrośnie z tego kosza, i spróbujemy, zeby spało juz u siebie oczywiście z elektroniczną niania (video). Czy to jest do ogarnięcia? Czy którejś mamie tak się udało?
Ja i mój brat od początku spaliśmy w innym pokoju. U męża w rodzinie wszystkie dzieci spały z mamą i to dość długo, a tata na kanapie... nie chcialabym tak.
Zalezy od dziecka... jedne w wieku roku nie chodzą....
U mnie obaj synowie w wieku 7 miesiecy...chodzili przy meblach i ścianach.... stawali samodzielnie

Byl juz obchód, le mnie nie dotyczył.... ja będę miała o 10 badanie i rozmowę z profesorem.... profesor Krzysztof Sodowski moze ktoś kojarzy ze Śląska?

Zapytam go czy nie lepiej dla mnie i dziecka byloby , żebym była w rudzie śląskiej. Zobaczę czy jest szansa , zeby mnie tam przewiezli. Zobaczę tez co będzie miał mi do zaproponowania. Na pewno dziś mają pobrać mi wymaz z pochwy. Tyle na razie Wiem

z niecierpliwością czekam na wieści!!!!! trzymam MOCNO kciuki!!!!!

reklama
Do góry