reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

a szafa wnekowa w kolorze jasne latte..
Mam szafę wnękową latte i drzwi sosnowe, dobrze to wygląda. Po 6 latach drzwi nieco ściemniały, ale akurat miałam farta do porządnego lakieru i starannego doboru desek i nie są "pomarańczowe", jest w nich ta nuta siności, która jest w latte.

reklama
Na prostej drodze na placu sie potknal o wlasne nogi chyba bo nic nie lezalo....i wywalil sie tuz przed drewnianym plotem... nosem przywalil....krew poszla... a na drugi dzien spuchniete i sine...nie boli go...chyba ze przy dotyku...ale. nie placze..... zaraz wchodze na prenatalne..... i prosto na SOR jedziemy
Daj znac co tam. Zawsze.warto sprawdzic

Bardzo ładny!! A powiedz jaki rozmiar kupowalas? Tez chce jakiś kupić ale się zastanawiam nad rozmiarem.. na spacer jak dziecko ubierać, np. Body, polspiochy i na to kombinezon? Potem dziecko do wózka i na to kocyk? Wybrać 2 różne kombinezony jeden cieńszy w mniejszym rozmiarze np 62 a drugi drubszy większy np 72? Jak to robicie?

Ja kupuje używany zimowy 62. Są w cenie 40-50 zł na olx z h&M zastanawiam się tez nad takim bez nogawek tylko na dole jest po prostu taki jakby śpiwór wiec wydaje mi się ze dluzej posłuży. Jesienne kombinezoniki mam na 56,62 ;)

Ja kupuje używany zimowy 62. Są w cenie 40-50 zł na olx z h&M zastanawiam się tez nad takim bez nogawek tylko na dole jest po prostu taki jakby śpiwór wiec wydaje mi się ze dluzej posłuży. Jesienne kombinezoniki mam na 56,62 ;)
No ja właśnie mam zimowy taki bez nogawek od kuzynki, jesienne tez od niej mam takze kombinezonow nie kupuje. Mam tylko te misiowe z hm, kupilam uzywane jak nowe, na jesien beda w sam raz [emoji4]

Ja lubie jak ludzie pytaja o to co kupić na prezent. Sama tez czesto tak robie jesli nie wiem czym sie akurat dziecko interesuje. Czesto daje kilka pomyslow z czego by sie cieszyl albo mowie ze kupujemy taki duzy prezent i jak ktos chce to moze sie dorzucic ;) dzieki temu mam mniej zabawek ktore sie do niczego nie nadaja.

Kuzynka ma corke ktora kocha lalki, ale wszyscy maja zakaz ich kupowania, po swietach zrobili porzadek w pokoju i przeliczyli ze ma 107 różnych laleczek, o wielu nawet nie pamieta i bawi sie kilkoma
Haha a jak ja byłam dzieckiem to mojemu bratu na Święta rodzina kupiła klocki Lego, a mi Kena... tylko się pomylili przy opisie prezentów [emoji23] I Ken trafił do mojego brata, a klocki do mnie [emoji23] I oczywiście oni jak się zorientowali to chcieli zamienić nam te oreze, ale ja nie chciałam się zgodzić, bo Lego mi się podobało :D więc ostatecznie brat oddał mi Kena, bo go nie chciał, a klocki zawsze utrzymywałam, że są moje...ale i tak się bawiliśmy z bratem razem ;)

Może to po części zależy od załogi karetki ;)
Raczej od tego czy w danym mieście obowiązuje rejonizacja , u mnie nie ma podziału na rejony a są tzw” ostre „ i „tępe” dyżury w szpitalach, i tam gdzie dyżur to wiozą, w miejscowościach gdzie jest podział na rejony musza wieźć zgodnie z tym, bo później się trzeba tłumaczyć czemu zawiozło się tam gdzie nie powinno się .... załoga karetki nie ma tu nic do gadania

No ja właśnie o tym pisalam hehe. Wole swoj jednak, mimo ze ten pewnie fajny ale nie dalabym 500zl za leżaczek bujaczek
emoji3.png
Ja wiem,wiem...Zresztą za takie pieniądze to żal było nie brać :)
@aspekt no to jasna sprawa,że jak wybulisz 3 tys za szafę to jej za półtora roku nie wywalisz albo cos. Tym bardziej jeśli masz takie,jak Ty to mówisz, schizy :D Ja takowych nie mam,ale lubię kupic coś,co zachwyca mnie wiele lat. Tak kupiłam kiedys krzesła w Jysku w kolorze ecru. Nie sa ze skóry,ale to takie skóropodobne. Przecenione z 250 na 100 bo zostały tylko 4 a sklep sie przenosił. Najlepsze jakie w życiu miałam,siedzisko szerokie,oparcie wysokie,czyści się pieknie.
A ten stół,który macie to może jakoś zakonserwować/odnowic? teraz juz takich mebli nie robia..
I dzięki za cynk do Smyka,oczywiście juz mam kilkanaście kart pootwieranych :p
Tylko musze notatnik wyciągnąć z ilością i rozmiarówka ubranek jakie juz mam,żeby nie nakupować niewiadomo czego

reklama
Do góry