Margonelka
Fanka BB :)
Zdaje się,że o tym samym łóżeczku i my myślimy,nawet po zdjęciach widze ten sam sklep. Kuzni maja białe łóżeczko z szufladą i ta płytą i chwalą sobie bardzo. Łożeczko wiadomo,że troszkę wietrzało z opakowania,ale nic nie czuć później(umyła je też płynem do mycia naczyć i dobrze wytarła). Na ramę kupili takie ochraniacze przeźroczyste dookoła i mała nawet jak ząbki wbije to w tę gumę(czy co to tam jest) i ani odprysków ani nic@Szalona 29 Sprawdźcie w szpitalu, ale mam nadzieję, że nie!
Dziewczyny, doradźcie. Dzwoniłam do sklepu i jest jeszcze po jednej sztuce łóżeczka, które chcę kupić jak najszybciej. I mam zgryz z kolorem. Do tej pory chciałam kupić sosnowe w lakierze naturalnym, ale zmieniła mi się koncepcja wystroju pokoju i patrzę teraz przychylnym okiem na białe (10 dni temu w sklepie oglądaliśmy oba i woleliśmy naturalne...), ale martwią mnie dwie rzeczy w malowanym białym:
- czy farba nie odpryskuje, szczególnie, gdy dziecko gryzie szczeble
- szuflada jest z białej płyty, a na takiej płycie na pewno robią się odpryski (mamy krzesełko i stoliczek z ikei, nie znoszę takich płytowych mebli), do tego jest to jednak sztuczny materiał (boję się oparów chemicznych); w wersji sosnowej front jest drewniany, ale z sękami.
Różnica w cenie to 40 zł. Z drugiej strony, wydaje mi się, że białe będzie łatwiej sprzedać. Ech, wiele przemawia za białym, ale jakoś przywiązałam się do opcji naturalnego...
Pieluszki przyszły,zaraz będzie macanko