reklama
Margonelka
Fanka BB :)
Dzień dobry
Jesteśmy po wczorajszym polowkowym z Maluchem wszystko w porządku,waży 387 g (21+0tc),wszystkie przepływy i reszta ok. Zostaje Szymek
U mnie też wszystko ok,szyjka 3,5 cm czylu pięknie
Lecę nadrabiac
Jesteśmy po wczorajszym polowkowym z Maluchem wszystko w porządku,waży 387 g (21+0tc),wszystkie przepływy i reszta ok. Zostaje Szymek
Lecę nadrabiac
Ostatnia edycja:
Mamisia83
Ja też już na nogach. Czekam aż Michasiek się rozbudzi i jedziemy do alergologa na testy. Mam stresa bo nie wiem czy on to cierpliwie zniesie.
Poza tym później muszę zdążyć go odstawiać do babci i na 14 do pracy dojechać.
W pracy chore klimaty...humory szefowej doprowadzają mnie do szału. Na dodatek jeszcze mi za maj kasy nie przelała i jadę na debecie :/
W pracy chore klimaty...humory szefowej doprowadzają mnie do szału. Na dodatek jeszcze mi za maj kasy nie przelała i jadę na debecie :/
Aga10_2018
Ja też już na nogach. Czekam aż Michasiek się rozbudzi i jedziemy do alergologa na testy. Mam stresa bo nie wiem czy on to cierpliwie zniesie.
To nie idź do pracy jak kasy nie przelała.
NaturalnaMama
Skórne punktowe? Robiłam córce w zeszłym roku. Kciuki trzymamJa też już na nogach. Czekam aż Michasiek się rozbudzi i jedziemy do alergologa na testy. Mam stresa bo nie wiem czy on to cierpliwie zniesie.
A mi się dzisiaj śniło, że byłam na polowkowych i okazało się, że Kazik jest dziewczynką [emoji50]
Ka30sia
SuperDzień dobry
Lecę nadrabiac
Hej kobietki, mam dzisiaj usg połówkowe 21 tydzień, strasznie się denerwuje 1 usg było ok i zrobilam jeszcze badanie NIFTY i też jest ok, ogolnie ciąża przebiega u mnie super ani nie krwawilam ani nie wymiotowalam czuje się super, oby było wszystko dobrze patka 22 lata
Hej dziewczyny. Ja po połówkowym. Wszystko super. Dziecko według om 21,0 według usg 21,6. Waga 440, dlugi 20 cm. Syn - ale to wiem od 12 tc
Łożysko na scianie przedniej. Szyjka 33 mm. I to jest bardzo dobrze.
Tydzien temu na usg miałam niby 39mm, ale jak porównuje te dwa usg to tamten lekarz jakby pomierzył ją szerzej, a ten dzisiejszy bardziej precyzyjnie. To dla mnie ważne bo jeżeli ona by sie skróciła w tydzien 6 mm no to było by słabo. Ale bardzo dużo zalezy od badającego jak bardzo naciśnie sie na nią przy badaniu. Z synem na połówkowym miałam 35 mm. Wszystko sie wyjaśni przy okazji jakiegoś kolejnego usg. Ale oczywiście od dziś będę się oszczędzać ( dziś jeszcze sie nie udało bo rano byłam na pobraniu, w południe z dzieckiem u alergologa a później jeszcze i połówkowe).
P.s. twardnień brzucha mam zdecydowanie mniej! Chyba zajęłam głowę czym innym. Pół dnia bolał mnie brzuch ale to chyba ze stresu bo juz odpuściło.Zobacz załącznik 863811
Piękna Dzidzia
Ja nie rozumiem tego oceniania długości szyjki macicy. Jestem w tym samy tygodniu co Ty, mój Dzidziuś waży podobnie, szyjkę mam 33 mm i lekarz powiedział, że to za mało.
Wczoraj konsultowałam to z kolejnym lekarzem, który powiedział, że wszystko jest ok :/
Eh....Którego się słuchać ??
Otoona
Będzie dobrze . Czekamy na wieści .Hej kobietki, mam dzisiaj usg połówkowe 21 tydzień, strasznie się denerwuje 1 usg było ok i zrobilam jeszcze badanie NIFTY i też jest ok, ogolnie ciąża przebiega u mnie super ani nie krwawilam ani nie wymiotowalam czuje się super, oby było wszystko dobrze patka 22 lata
reklama
Hej kobietki, mam dzisiaj usg połówkowe 21 tydzień, strasznie się denerwuje 1 usg było ok i zrobilam jeszcze badanie NIFTY i też jest ok, ogolnie ciąża przebiega u mnie super ani nie krwawilam ani nie wymiotowalam czuje się super, oby było wszystko dobrze patka 22 lata
Czym się martwisz ? Nifty okej, nic się nie dzieje, ciesz się tym czasem została tylko połowa