reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Sandra powiedz mi jeszcze ten laktator nie ma baterii nie ? Trzeba mieć do niego dopięty power bank ?

Moja lekarka kategorycznie odradza nospe.W przypadku bólu jelit Maks 1 tabletka na tydzień.

Kobietki napisałam o nospie z mojego doświadczenia, chciałbym abyście mogli poczytać lub popytać lekarzy którzy Wam odpowiedzą na ten temat.Bo mi nikt nie powiedział i brałam to bardzo długo.A każdy ma prawo wyboru.Przez ponad rok jeździłam od lekarza do lekarza ,a dopiero teraz dowiedziałam się od lekarza że mam ponospowe dziecko.

Słyszałam, że dobrym odkażaczem do ubrań jest też żelazko :D
Chociaż chyba nie każdy materiał się da przeprasować :/
No właśnie nie każdy,ale ja chcę,tak jak pisalam wyżej, użyć go jako dodatkowa możliwość odkazenia tych odkupionych ciuszkow. Wiadomo,że nic nie daje 100%odkazenia,ale mimo wszystko chcę spróbować :D

Kobietki napisałam o nospie z mojego doświadczenia, chciałbym abyście mogli poczytać lub popytać lekarzy którzy Wam odpowiedzą na ten temat.Bo mi nikt nie powiedział i brałam to bardzo długo.A każdy ma prawo wyboru.Przez ponad rok jeździłam od lekarza do lekarza ,a dopiero teraz dowiedziałam się od lekarza że mam ponospowe dziecko.
Dziękuję za opinię. Ja nie mam zalecen od lekarza brać nospe takze dmuchajac na zimne chowam ja głęboko do szafki.

To ja z pytaniem,rzecz jasna...
Na jakiej wysokości brzucha czujecie ruchy lub,te dziewczyny które maja detektor,slyszycie dzieciaczki?

reklama
Do góry