reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a mam pytanie wakacyjne. Kilka z was pisała, że jedzie na zagraniczne wakacje. Jakie ubezpieczenia do koszyka tego wykupujecie? I ile wcześniej najlepiej to załatwić? Pod koniec czerwca jadę autem na północ Włoch i właśnie niemąż mówi, żeby zacząć się już rozglądać.

Ja sobie wyrabiałam kartę ekuz po prostu żeby mieć dostęp do świadczeń za darmo (dostępnych w danym kraju)

Jakieś ubezpieczenie tez costam teść wykupował ale to.m nawet się nie interesowałam

Nie, nawet u chlopcow nic nie powoduje, to tylko takie gadanie, nie ma badan potwierdzających szkodliwosc duphastonu takze spokojnie, jest git [emoji3][emoji3]

Ufff no to dobrze. Bo się trochę przestraszyłam szczególnie ze ja biorę ten duphaston w razie w tylko bo wszystko jest ok póki co ze szwem ;D

A u dziewczynek coś może powodować ? Bo ja biorę duphaston
Ja myślę, że nie ma czym się stresować, Duphaston to jest w swojej istocie jak progesteron, więc dokładnie to samo co produkuje organizm kobiety w czasie ciąży - to jakby to miało mieć jakiś zły wpływ to każdy po urodzeniu powinien mieć skutki uboczne ;)

Ja myślę, że nie ma czym się stresować, Duphaston to jest w swojej istocie jak progesteron, więc dokładnie to samo co produkuje organizm kobiety w czasie ciąży - to jakby to miało mieć jakiś zły wpływ to każdy po urodzeniu powinien mieć skutki uboczne ;)
Wszystko ma skutki uboczne,nawet nadmierne pożeranie sałaty :D

reklama
Do góry