reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a mam pytanie wakacyjne. Kilka z was pisała, że jedzie na zagraniczne wakacje. Jakie ubezpieczenia do koszyka tego wykupujecie? I ile wcześniej najlepiej to załatwić? Pod koniec czerwca jadę autem na północ Włoch i właśnie niemąż mówi, żeby zacząć się już rozglądać.

Ja sobie wyrabiałam kartę ekuz po prostu żeby mieć dostęp do świadczeń za darmo (dostępnych w danym kraju)

Jakieś ubezpieczenie tez costam teść wykupował ale to.m nawet się nie interesowałam

Nie, nawet u chlopcow nic nie powoduje, to tylko takie gadanie, nie ma badan potwierdzających szkodliwosc duphastonu takze spokojnie, jest git [emoji3][emoji3]

Ufff no to dobrze. Bo się trochę przestraszyłam szczególnie ze ja biorę ten duphaston w razie w tylko bo wszystko jest ok póki co ze szwem ;D

A u dziewczynek coś może powodować ? Bo ja biorę duphaston
Ja myślę, że nie ma czym się stresować, Duphaston to jest w swojej istocie jak progesteron, więc dokładnie to samo co produkuje organizm kobiety w czasie ciąży - to jakby to miało mieć jakiś zły wpływ to każdy po urodzeniu powinien mieć skutki uboczne ;)

Ja myślę, że nie ma czym się stresować, Duphaston to jest w swojej istocie jak progesteron, więc dokładnie to samo co produkuje organizm kobiety w czasie ciąży - to jakby to miało mieć jakiś zły wpływ to każdy po urodzeniu powinien mieć skutki uboczne ;)
Wszystko ma skutki uboczne,nawet nadmierne pożeranie sałaty :D

reklama
Do góry