Szalona 29
Moderatorka
"Olunia145
Olunia mialam dokladnie taka sama sytuacje corka stala sie synem w polowie ciąży
Olunia mialam dokladnie taka sama sytuacje corka stala sie synem w polowie ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak ale tu chodzi o asymetrie ciała a nie twarzy.Wszyscy mamy lekka asymetrie
Lewa czesc twarzy jest ciut inna od prawej
Weź zdjecie paszportowe w programie na pol podziel pionowo i porob lusttzane odbicia jednej i drugiej strony twarzy..i jak sie polaczy to 2 rozne osoby wychodza
A ja kupilam troszke sukienek z nadzieja o dziewczynce....ehhh teraz bede.musiala .sprzedać..Wlasnie mialam Ci napisac ale zapomnialam. Chyba Ci zazdroszczę tego trzeciego chlopaka bylam tak pewna ze u nas tez bedzie 3 chlopak ze ciezki mi sie przestawic. W sobotę jakies tam zakupy dla dziewczynki porobilam z myślą ze może się przyzwyczaję i guzik..
Wczoraj miałam bardzo intensywny dzień, najpierw z synem na urodziny do koleżanki z przedszkola a później kombinowania jak wyciągnąć męża na urodzinowe przyjęcie niespodziankę Dla niego i syna. Ale udało się chłopaki bardzo zaskoczeni gdy zobaczyli rodzinkę w restauracji cieszę się że ten dzień już za mną bo dużo konspiracji było i nerwów dzisiaj odpoczywam, ładna pogoda więc chyba nad jezioro pojedziemy
Nie ma rzeczy rownych i idealnych...No tak ale tu chodzi o asymetrie ciała a nie twarzy.
Ech dla mnie szok i niedowierzanie...już się z tym pogodzilam że bedzie syn. [emoji3]mąż taki uradowany od czwartku chodzi że aż go nie poznaje. [emoji3] wczoraj to nawet nie kiwnęłam palcem w porządkach domowych-wszystko za mnie zrobił.[emoji16][emoji16]"Olunia145
Wyślij zdj to może będą w moim guście, bo ja muszę kilka dziewczecych rzeczy kupićA ja kupilam troszke sukienek z nadzieja o dziewczynce....ehhh teraz bede.musiala .sprzedać..