reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzine hihi tylko jakoś ciezko bylo się zdecydować na kolejnego brzdąca. A tu proszę, niespodzianka i będzie[emoji4] i mimo, że na wsparcie jakiekolwiek raczej nie będę mogla liczyć( poza mężem oczywiscie)to jestem szczęśliwa[emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol również uważam, że zabawki tej firmy są drogie. Myślę że taki prezencik jaki zrobiłaś w zupełności wystarczy [emoji4] w końcu to nie chrześniak [emoji6] tylko ktoś znajomy. Miło że zaprosili...Ty to pięknie doceniłaś i super.
A co tańczy Twoja siostra? I ile ma lat? [emoji4] zawsze chciałam mieć siostrę [emoji16] ale mam 3 braci.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tańczy modern jazz/ modern folk. Ma 15 lat.

mi w nocy włącza się tryb czyszczenie lodówki, zwykle tak koło 2:00 :D dzisiaj były śledzie w śmietanie i litr soku pomarańczowego
To u mnie nic a nic. Ani głodna (jeszcze nie zjadłam śniadania a wczoraj ostatni posiłek o 19.) I siku to byłam przed spaniem i po spaniu. Taka dziwna ta ciąża

To u mnie nic a nic. Ani głodna (jeszcze nie zjadłam śniadania a wczoraj ostatni posiłek o 19.) I siku to byłam przed spaniem i po spaniu. Taka dziwna ta ciąża

Ja tez nie mam jakiegoś zwiększonego aptytu. Nawet już powoli mnie ból podbrzusza opuszcza. Czasem tylko costam leciutko zaboli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie i ja mam to ogromne szczescie i dołączam do Was. 14 cs, 1 ciąża. Ostatnia @ 13.01. Wczoraj zrobilam test - 15 dni po owu. I takie kreski
1518338389-7513431775f3012e-aaaaaa.jpeg

1518338402-9ed3805deea60d2c-aaaaaa.jpeg

A to z dzisiaj facelle;
1518338420-d38d712ce4bd5c37-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas rozstanie z pieluchą przebiegło w sumie niedawno bo córeczka jeszcze dwa miesiące temu dostawała pampersa na noc. Ale ja zdążyłam już dawno wrócić do pracy, "odpocząć" od siedzenia w domu (szczerze mówiąc dla mnie to było doświadczenie bardziej wykańczające psychicznie niż praca) i zawsze chciałam mieć trójkę... Kariera też jest ważna dla mnie. Ale na pracę mam jeszcze 20 lat a na dziecko to już ostatni moment.I tak świruję z powodu zagrożeń dla ciąży w późnym wieku, jeśli ta ciąża się rozwinie to planuję amniopunkcję tak czy siak. A wy?

A co do wsparcia to moja mama wie że chcę mieć więcej dzieci i popiera z całych sił, mam też duże wsparcie w siostrze i znajomych z trójeczką dzieci, więc nie spodziewam się przykrych komentarzy...
Właśnie wczoraj czytałam o tych wszystkich badaniach prenatalnych i już się gubię. Ten test PAPA zrobię jeżeli gin zasugeruje, że powinnam. Z tymi inwazyjnymi trochę się boję. Muszę porozmawiać z kimś kto tym się zajmuje bo jeżeli te badania mogą wykryć wady które można leczyć w łonie matki to ok...ale jeżeli to tylko ma być info, że będzie niepełnosprawne to już sama nie wiem...bo i tak bym chyba raczej chciała urodzić...trudny temat.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Do góry