reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam 2 braci i nigdy siostry nie chcialam miec hehe. Jestem najmłodsza [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwóch braci i siostrę i uwielbiam moja duża rodzine. Siostra jest 12 lat młodsza- był czas ze ciężko nam było się dogadać, a teraz na kawę i ploteczki razem chodzimy[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Możesz trochę przybliżyć temat

Ja jestem w niepewności bo na ostatnim usg nie było pęcherzyka, wizytę mam 19
Moja ginekolog powiedziała że może to być ciąża pozamaczna
Dlatego pytam o co chodzi u Ciebie?

Nie czytam na forach o tym żeby nie zwariować

I wierzę że będzie dzidziuś na miejscu.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pozytywne myślenie w naszym przypadku jest teraz najważniejsze! Ja zrobiłam test 3 dni przed @ i wyszła piękna krecha, ale wczoraj zaczęłam czytać o ciąży biochemicznej, pozamacicznej i tez się zestresowałam. Po co nam ten stres. Cieszmy się i bądźmy dobrej myśli, ryzyko ze coś pójdzie nie tak zawsze jest, ale liczy się tu i teraz. Jesteśmy częścią tego forum - wiec jest dobrze [emoji122][emoji106]

Cześć dziewczyny mam 3 letniego synka i drugi cykl staramy się o następne dziecko. Dzisiaj jest 29 dc test o czułości 25 pokazuje bladą druga kreskę. Jestem dobrej myśli że zostanę z Wami na dłużej. Wcześniej przed terminem @ robiłam testy te z czułością 10 pokazywały bladą kreskę a te z czułością 25 nic nie pokazyway. Totalnie świruje ale to czekanie mnie wykończy.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny mam 3 letniego synka i drugi cykl staramy się o następne dziecko. Dzisiaj jest 29 dc test o czułości 25 pokazuje bladą druga kreskę. Jestem dobrej myśli że zostanę z Wami na dłużej. Wcześniej przed terminem @ robiłam testy te z czułością 10 pokazywały bladą kreskę a te z czułością 25 nic nie pokazyway. Totalnie świruje ale to czekanie mnie wykończy.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki!!

Witamy w klubie
emoji846.png
emoji106.png
powiem Wam dziewczyny, ze dla mnie decyzja o trzecim dziecku tez była trudna- my marzyliśmy o tym, ale wiem, ze nasi rodzice z dużym dystansem podchodzą do tego. Ciagle słyszymy tylko jak to nam dobrze, ze dzieci mamy odchowane i nie musimy w pieluchach siedzieć. Teraz to tylko na karierze się skupić.. ale to nie jest dla nas żadna wartością, dla nas dom i rodzina sa najważniejsze. Dlatego bez kibicowania najbliższych postanowiliśmy ze będziemy mieć maluszka - na pomoc z ich strony się nie nastawiamy

U nas rozstanie z pieluchą przebiegło w sumie niedawno bo córeczka jeszcze dwa miesiące temu dostawała pampersa na noc. Ale ja zdążyłam już dawno wrócić do pracy, "odpocząć" od siedzenia w domu (szczerze mówiąc dla mnie to było doświadczenie bardziej wykańczające psychicznie niż praca) i zawsze chciałam mieć trójkę... Kariera też jest ważna dla mnie. Ale na pracę mam jeszcze 20 lat a na dziecko to już ostatni moment.I tak świruję z powodu zagrożeń dla ciąży w późnym wieku, jeśli ta ciąża się rozwinie to planuję amniopunkcję tak czy siak. A wy?

A co do wsparcia to moja mama wie że chcę mieć więcej dzieci i popiera z całych sił, mam też duże wsparcie w siostrze i znajomych z trójeczką dzieci, więc nie spodziewam się przykrych komentarzy...

Witam dziewczyny ciesze się ze jest nas coraz więcej ja dzisiaj jadę powiedzieć rodzicom jaka ich reakcja będzie nie wiem. Wy macie mdłości a ja ciagle głodna jestem.[emoji14]

reklama
Do góry