reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Serio ?! Ja na same pochlebne się natykalam w internecie :O

Najlepiej to i tak przejechać się do kilku salonie i na żywo zobaczyć
Hahahaha....no właśnie. Zobaczyć na żywo.... tal najlepiej. Ja jakiś czas temu oglądałam różne cybexy 4 rodzaje i zgupiłam [emoji12] najchętniej bym z tych 4 modeli zrobiła 1. W każdym jest coś co mi się bardzo podoba i oczywiście w drugą stronę.. coś czego nie mogę przeboleć że tak głupio zrobili...[emoji53] naprawdę mam dylemat z tymi cybexami...no już się bardzo nastawiłam, że to będzie ta firma.

reklama
Hahahaha....no właśnie. Zobaczyć na żywo.... tal najlepiej. Ja jakiś czas temu oglądałam różne cybexy 4 rodzaje i zgupiłam [emoji12] najchętniej bym z tych 4 modeli zrobiła 1. W każdym jest coś co mi się bardzo podoba i oczywiście w drugą stronę.. coś czego nie mogę przeboleć że tak głupio zrobili...[emoji53] naprawdę mam dylemat z tymi cybexami...no już się bardzo nastawiłam, że to będzie ta firma.

Ja kupuje baliosa M co o nim sądzisz ?;) ja jestem zachwycona wszystkim w tym wózku [emoji23]

U nas wozeczek będzie x Lander XQ po bratku.Ogolnie jestem z niego b zadowolona.Jest w zasadzie niezniszczalny i trzeba się mocno natrudzić żeby go "zajechać"
Nie jest może.taki designerski jak słynny quinny (który nawiasem mówiąc jest cholernie niefunkcjonalny) ale ja jestem zadowolona. Jest terenowy, ma duży kosz, amortyzację i porządne kółka.
Wcześniej miałam Jedo.Vedi, ale to już mega ciężki kloc.

reklama
Do góry