monami
Fanka BB :)
Obejrzyj sobie na żywo najpierwchociaż i tak wszystkie wady pojawiają się jak już wsadzisz dziecko zakupy i ruszysz na spacer
![]()
Oglądałam na żywo i jeździłam nim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obejrzyj sobie na żywo najpierwchociaż i tak wszystkie wady pojawiają się jak już wsadzisz dziecko zakupy i ruszysz na spacer
![]()
Balios S jest super...ale to że rozpina się budka i powiększenie jest samą siatką bardzo mnie irytuje. Ja z dzieckiem wychodziłam każdego dnia. Nad morzem często wieje wiatr i przypuszczam że po prostu będzie zawiewać śpiącemu dziecku...Mój syn się pocił podczas snu...i dla mnie to choroba gotowa [emoji32]Ja kupuje baliosa M co o nim sądzisz ?ja jestem zachwycona wszystkim w tym wózku [emoji23]
Balios S jest super...ale to że rozpina się budka i powiększenie jest samą siatką bardzo mnie irytuje. Ja z dzieckiem wychodziłam każdego dnia. Nad morzem często wieje wiatr i przypuszczam że po prostu będzie zawiewać śpiącemu dziecku...Mój syn się pocił podczas snu...i dla mnie to choroba gotowa [emoji32]
... Balios S ma budkę rewelacyjną i do tego super koła...trochę większe od M tylko dlaczego tak obudowali wnętrze tej spacerówki?! [emoji32] przez to dziecko ma mniej miejsca...A kompletnie nie potrzebne są te klapki...po bokach...
Ja włączyłam tv na koniec, bo nawet nie pamiętała, że to dziśhejka!
a ja w ogóle jeszcze o wyprawce nie myślę.... miała na początku chwilę że nie mogę się doczekać a teraz to mi sie nie chce
ja na prawdę nie kumam tego szału ślubu![]()
Zgadzam się właśnie z tym, że jest szersza i praktycznieksza niż w S...Przecież zawsze można przykryć te siateczkę czymś , zarzucić kocyk czy cośale rozumiem ze kogoś to może denerwować.
Mnie się właśnie wydaje ze M ma większa, szersza spacerówkę niż S, dodatkowo dla mnie w S podnózek nie wyglada na zbyt stabilny, wyglada tak jakby po wierzganiu nóżkami przez dziecko miał odpaść [emoji23], nie podoba mi się tez ten kwadratowy stelaż z przodu.
Prawda jest taka, że każdy z nas oczekuje czegoś innego od wózkaU nas wozeczek będzie x Lander XQ po bratku.Ogolnie jestem z niego b zadowolona.Jest w zasadzie niezniszczalny i trzeba się mocno natrudzić żeby go "zajechać"
Nie jest może.taki designerski jak słynny quinny (który nawiasem mówiąc jest cholernie niefunkcjonalny) ale ja jestem zadowolona. Jest terenowy, ma duży kosz, amortyzację i porządne kółka.
Wcześniej miałam Jedo.Vedi, ale to już mega ciężki kloc.
Mi za to w quinny wyglad sie nie podoba [emoji23][emoji85] hehe ile ludzi tyle gustów [emoji3]Prawda jest taka, że każdy z nas oczekuje czegoś innego od wózka. My zdecydowaliśmy się na quinny własnie
nie uważam żeby był niefunkcjonalny
. Bardzo podoba mi się jego wygląd, jest mega skretny, gondola sklada sie na plasko co oszczedza miejsce w bagazniku, super się składa i sądząc po opinii znajomych którzy też mają spełni moje oczekiwana. Z doświadczenia wiem, że dziecko długo w spacerowce wózka 3w1 nie pojeździ dlatego nie oczekuje niewiadomo czego. Każdemu odpowiada co innego
No i ja nie potrzebuję wózka terenowego![]()
Dokladnie. Ma piękna skromną suknie z domu mody francuskiego, a mówią że klasyka zawsze się obroni. Myślę, że na pewno się nie zapomni.Właśnie włączyłam tvn24 i komentarze, że suknia za skromna, że do zapomnienia itd. A moim zdaniem Meghan wygląda cudownie [emoji173]️