reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja kupuje baliosa M co o nim sądzisz ?;) ja jestem zachwycona wszystkim w tym wózku [emoji23]
Balios S jest super...ale to że rozpina się budka i powiększenie jest samą siatką bardzo mnie irytuje. Ja z dzieckiem wychodziłam każdego dnia. Nad morzem często wieje wiatr i przypuszczam że po prostu będzie zawiewać śpiącemu dziecku...Mój syn się pocił podczas snu...i dla mnie to choroba gotowa [emoji32]
... Balios S ma budkę rewelacyjną i do tego super koła...trochę większe od M tylko dlaczego tak obudowali wnętrze tej spacerówki?! [emoji32] przez to dziecko ma mniej miejsca...A kompletnie nie potrzebne są te klapki...po bokach...

Balios S jest super...ale to że rozpina się budka i powiększenie jest samą siatką bardzo mnie irytuje. Ja z dzieckiem wychodziłam każdego dnia. Nad morzem często wieje wiatr i przypuszczam że po prostu będzie zawiewać śpiącemu dziecku...Mój syn się pocił podczas snu...i dla mnie to choroba gotowa [emoji32]
... Balios S ma budkę rewelacyjną i do tego super koła...trochę większe od M tylko dlaczego tak obudowali wnętrze tej spacerówki?! [emoji32] przez to dziecko ma mniej miejsca...A kompletnie nie potrzebne są te klapki...po bokach...

Przecież zawsze można przykryć te siateczkę czymś , zarzucić kocyk czy coś :) ale rozumiem ze kogoś to może denerwować.

Mnie się właśnie wydaje ze M ma większa, szersza spacerówkę niż S, dodatkowo dla mnie w S podnózek nie wyglada na zbyt stabilny, wyglada tak jakby po wierzganiu nóżkami przez dziecko miał odpaść [emoji23], nie podoba mi się tez ten kwadratowy stelaż z przodu.

hejka!
a ja w ogóle jeszcze o wyprawce nie myślę.... miała na początku chwilę że nie mogę się doczekać a teraz to mi sie nie chce ;)
ja na prawdę nie kumam tego szału ślubu :D

Przecież zawsze można przykryć te siateczkę czymś , zarzucić kocyk czy coś :) ale rozumiem ze kogoś to może denerwować.

Mnie się właśnie wydaje ze M ma większa, szersza spacerówkę niż S, dodatkowo dla mnie w S podnózek nie wyglada na zbyt stabilny, wyglada tak jakby po wierzganiu nóżkami przez dziecko miał odpaść [emoji23], nie podoba mi się tez ten kwadratowy stelaż z przodu.
Zgadzam się właśnie z tym, że jest szersza i praktycznieksza niż w S...

U nas wozeczek będzie x Lander XQ po bratku.Ogolnie jestem z niego b zadowolona.Jest w zasadzie niezniszczalny i trzeba się mocno natrudzić żeby go "zajechać"
Nie jest może.taki designerski jak słynny quinny (który nawiasem mówiąc jest cholernie niefunkcjonalny) ale ja jestem zadowolona. Jest terenowy, ma duży kosz, amortyzację i porządne kółka.
Wcześniej miałam Jedo.Vedi, ale to już mega ciężki kloc.
Prawda jest taka, że każdy z nas oczekuje czegoś innego od wózka ;). My zdecydowaliśmy się na quinny własnie :) nie uważam żeby był niefunkcjonalny ;). Bardzo podoba mi się jego wygląd, jest mega skretny, gondola sklada sie na plasko co oszczedza miejsce w bagazniku, super się składa i sądząc po opinii znajomych którzy też mają spełni moje oczekiwana. Z doświadczenia wiem, że dziecko długo w spacerowce wózka 3w1 nie pojeździ dlatego nie oczekuje niewiadomo czego. Każdemu odpowiada co innego :)
No i ja nie potrzebuję wózka terenowego :D

Prawda jest taka, że każdy z nas oczekuje czegoś innego od wózka ;). My zdecydowaliśmy się na quinny własnie :) nie uważam żeby był niefunkcjonalny ;). Bardzo podoba mi się jego wygląd, jest mega skretny, gondola sklada sie na plasko co oszczedza miejsce w bagazniku, super się składa i sądząc po opinii znajomych którzy też mają spełni moje oczekiwana. Z doświadczenia wiem, że dziecko długo w spacerowce wózka 3w1 nie pojeździ dlatego nie oczekuje niewiadomo czego. Każdemu odpowiada co innego :)
No i ja nie potrzebuję wózka terenowego :D
Mi za to w quinny wyglad sie nie podoba [emoji23][emoji85] hehe ile ludzi tyle gustów [emoji3]

reklama
Do góry