Poland1981
Fanka BB :)
Super wieści gratulacje dla mam [emoji173][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje... a w.którym tyg jestes? I.w.ktorym.tyg lekarz widzial Basie?Dziewczyny ja po połówkowych...nie mogę dojść do siebie bo lekarz mi powiedział że bedzie jednak syn...A miała być Basia...[emoji3]muszę się teraz przyzwyczaić. Dobrze że mamy imię wybrane. Będzie Filipek. A tak poza tym to wszystko ok z małym
Gratulacje! PrzystoniachaWszystko pieknie, Oskar zdrowy i pieknie rośnie Zobacz załącznik 857887Zobacz załącznik 857888Zobacz załącznik 857889
Brawo gratulacjeJa już jestem po wizycie. Z maluszkiem wszystko dobrze. Waży 200g . Serce bije jak należy. Maly bardzo ruchliwy. Gin nadal twierdzi że chłopiec [emoji172][emoji173]. Teraz czekamy na 28 maj i badania polowkowe [emoji4]
Teraz jestem w 21 A Basię widziała w 14. Co prawda nie powiedziała na 100% że bedzie dziewczynkaGratulacje... a w.którym tyg jestes? I.w.ktorym.tyg lekarz widzial Basie?
No duza ta wasza Hania. Ktory tydzień? No i gratulacjeDziewczyny u mnie ok. Będzie dziewczynka [emoji4] czyli Hania. Wszystkie pomiary w porządku, mój maluch ma już 15 cm i 400g.
20 tydzień [emoji4] dziękujemy. Mówił lekarz że spora, sądząc po kości udowej ale i ja i mąż jesteśmy wysocy.No duza ta wasza Hania. Ktory tydzień? No i gratulacje
To normalne, macica jest nisko narazie a bobas sie wierci. Tez czuje tak nisko, choc wczoraj na badaniu byl glowka w dol, wiec to nie kopniaki a moze.czkawka albo lapkami wywija.Dziewczyny gdzie czujecie ruchy dziecka? Od dwoch dni czuje kopniaki bardzo nisko brzucha ( na lini majtek ) i czy to jest normalne? Wizyte mam jutro ale juz troche sie martwie. Wczesniej ruchy czulam w różnych czesciach brzucha, dzidzius sie przemieszczal..
Wszystko pieknie, Oskar zdrowy i pieknie rośnie Zobacz załącznik 857887Zobacz załącznik 857888Zobacz załącznik 857889