reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja bym poprosiła przepis na ten chłodnik w tm :)

Działacie gorzej niż reklamy w tv - ciagle bym coś żarła. Bo jedzenia to już nie przypomina w moim wykonaniu :d[/QUOTE]

Chlodnik w termomiksie ale mozna zrobic tez blenderem:
Buraczki gotowane pakowane z Lidla ( chyba nie bedzie problemu bo jak widze dzis wszystkie tam chodzicie [emoji106][emoji12])
1 duzy jogurty naturalny
2 duze kefiry
Koper
Czosnek 2-4 zabkow ( jak kto woli)
Obroty 10, kilkanascie sekund i gotowe.
Mozna dodac pokrojona w koste rzodkiewke bezposrednio do talerza [emoji108][emoji108][emoji108][emoji108]
Trzymam w lodowce oczywiscie

reklama
5F33B56A-AE59-426A-9320-6B93732FEF73.jpeg
U mnie dziś dzień kuriera :-) :):-) :):-) :)

Załączniki

• 5F33B56A-AE59-426A-9320-6B93732FEF73.jpeg
    5F33B56A-AE59-426A-9320-6B93732FEF73.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 383
Ja bym poprosiła przepis na ten chłodnik w tm :)

Działacie gorzej niż reklamy w tv - ciagle bym coś żarła. Bo jedzenia to już nie przypomina w moim wykonaniu :d
Chlodnik w termomiksie ale mozna zrobic tez blenderem:
Buraczki gotowane pakowane z Lidla ( chyba nie bedzie problemu bo jak widze dzis wszystkie tam chodzicie [emoji106][emoji12])
1 duzy jogurty naturalny
2 duze kefiry
Koper
Czosnek 2-4 zabkow ( jak kto woli)
Obroty 10, kilkanascie sekund i gotowe.
Mozna dodac pokrojona w koste rzodkiewke bezposrednio do talerza [emoji108][emoji108][emoji108][emoji108]
Trzymam w lodowce oczywiscie

No i stary leeeci do Lidla [emoji847][emoji16]

Uff, pocieszyłyście mnie z tym sikaniem! Wszędzie czytam, że niby w drugim trymestrze już kończą się te częste wizyty w toalecie i że wracają dopiero w trzecim, a ja właśnie dopiero od niedawna biegam siku 2-3 razy na godzinę! Aż się boję rachunku za wodę za jakiś czas;)

A ja mam wlasnie chwile dla siebie. Oproznilam zmywarke, moj drozdzowy chlebek z ziolami i czosnkiem wlasnie rosnie pod sciereczka za jakas godz bede go zajadala. A maz zabral mloda i poszli na.spacer. starsza oczywiście z kolezankami. A ja nogi do gory i sobie nadrobie posty, bo piszecie i pieszecie. Za tydz jade do Polski i nie bede miala czasu was czytac, bo roczek, komunia i droga wiec bede miala co nadrabiac

reklama
Uff, pocieszyłyście mnie z tym sikaniem! Wszędzie czytam, że niby w drugim trymestrze już kończą się te częste wizyty w toalecie i że wracają dopiero w trzecim, a ja właśnie dopiero od niedawna biegam siku 2-3 razy na godzinę! Aż się boję rachunku za wodę za jakiś czas;)
Ja mam bóle więzadeł ciągle i jak tylko cokolwiek mi się zgromadzi w pęcherzu, to zaczyna mnie wszystko jeszcze bardziej cisnąć i boli. Więc czasami już nie wiem, czy to parcie na pęcherz, czy bardziej ból mnie gania do toalety. Siostra mnie już nastraszyła, że muszę więcej pić i uważać na nerki, bo ona miała z nimi ogromny problem w ciąży. A ja bym mogła pół dnia nic nie pić i nie wiem jak się zmusić.

Do góry